Nu har jag varit i Brasilien i lite mer än en månad! Jag har åkt till andra sidan jorden, till ett land där dom pratar ett helt annat språk och tyvärr inte ens engelska.. Jag har lärt mig en helt ny kultur och jag har lärt känna en massa nya kompisar, från länder runt om i hela världen. Mexico, Nigeria, Taiwan, Canada, Tyskland, Norge, Frankrike och Schweiz.

I början trivdes jag inte alls, den första veckan var känslomässigt den jobbigaste i mitt liv, jag ville bara hem. Det va många av mina vänner i Sverige som sa "va, har du redan hemlängtan?" men det är i början det är svårast, när man inte känner någon eller inte pratar samma språk.. Men det blev bättre när jag började skolan och fick nya vänner!

Skolan är sådär haha, jag förstår ju absolut ingenting just nu. Så jag ska bara sitta där, men det som är bra är att dom bara går till 11, eller 11:50 vissa dagar, så det är ju skönt!

Under mitt år var det tänkt att jag skulle ha 3 familjer (enligt Rotary, organisationen jag åker med). Men det är ändrat för att jag trivs inte i denna familjen jag bor i nu. Så jag ska byta om någon vecka, till den familjen som skulle varit min sista.
Anledningen till att jag vill byta är för att jag bor med en mamma och lillasyster, som absolut inte kan någon engelska. Vi bor på det lilla hotellet som mamman äger, så hon jobbar ifrån 6 på morgonen till 11 på kvällen, och hon har inte tid för mig.
Det längsta vi har åkt är till mataffären tex.. Jag äter frukost och middag tillsammans med dom andra gästerna, så det känns inte riktigt som en familj.

Brasilien i allmänhet är så otroligt fint! Jag har rest runt i mitt "distrikt" som heter Rio Grande do Sul och det ligger absolut längst ner I Brasilien, detta lilla distrikt har ca 11 miljoner invånare.. Vädret här passar mig otroligt bra, nu när det är vinter här är det endå lika varmt som svensk sommar. Så vi får se om jag kommer klara av den Brasilianska sommaren..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inbounds from Rio Grande do Sul, 2015-2016.

Likes

Comments

Pelotas City

Likes

Comments