​Har ni någon gång känt, att ni måste börja om? Starta om från början. Börja på ruta 1 igen. -jag är där just nu. På ruta 1.

Mitt liv tog en kraftig vändning. Allting jag trodde var bra rasade. Och nu, nu försöker jag sakta, men säkert, bygga upp allt från början igen. Det känns som någonting, livet, såg att det var något med mitt liv som inte var rätt. Jag vet inte vad. Kanske var det inte fel, det var bara inte rätt. Förstår ni hur jag menar?

Typ såhär:
​Ditt liv är bra, men det är inte tillräckligt. Du har hela livet framför dig och du kan inte bara stanna nu. Bara för att ditt liv är bra, eller för att du inte vet vad du vill göra med ditt liv. Du kan inte bara sluta jobba. Du måste gå framåt. Fortsätta att utvecklas. MEN(!) för att du ska kunna göra det nu så måste du börja om på ruta 1. För du har målat in dig själv i ett hörn. Men det är ingen fara för jag ska hjälpa dig. Du får en till chans. Här är ditt liv. Nu får du börja om (nästan) från början. Men med allt som du lärt dig under dina år. Det tar jag inte bort. För jag vill att du ska få med dig så mycket livserfarenhet som möjligt. Så ge dig nu ut i världen igen. På vilket sätt du själv väljer. Men kom ihåg. Våga vara modig. Gör det du älskar. Vad gör DIG lycklig? Gör detta och du kommer lyckas. Ditt liv kommer vara fantastiskt, om du bara vet det själv, inom dig.

Så va väntar du på? Öppna nya dörrar lev DITT liv och var lycklig. För nyckeln till livet är lycka.

Dagens låt: Din tid kommer, Håkan Hellström

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments