tjena mosh folket, har jobbat i 3 dagar nu i en skola i möndal. Jag vaknar klockan 5 varje dag och åker kl 5:30 till skolan. börjar kl 6 o slutar kl 10:00 så de fett. I skolan så serverar vi frukost till de som är med i Partille cup. 

Varje morgon kommer ett lag som är från finland och dom är så fula jag svär på allt, hassan skreek sheet va fula dom här barnen är. de finns inget hopp för dom när dom blir äldre. de fanns en tant som tar hand om barnen i de laget o hon kom fram till mej hassan o en kille som heter abdi som jobbar med oss o frågade ifall de fanns kaffé. Alla vi var tysta o kunde knappt röra oss.. Hennes andedräkt va så fking äcklig. Sen vi förstod inte va hon sa vi förstod ba ordet kaffe så jag förstod direkt va hon ville ha o hämtade de åt henne. Sen kom en man som är tränare till de laget frågade ifall de fanns mer runda bröd. (Killen LUktade SKIT!) hassan ba sheet va han luktar o han va 1 m i från oss sen jag o hassan sprang in i öket o län abdi med han. Sen abdi kommer in i köket o jagar oss för vi lämna han med han fulingen. 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

HAhahlol ja tittade på happy tree friends lol haha. Såg på detta när ja gick i 5an lol

Likes

Comments

Är tvä trött ligger o sover typ.
Btw min kompis som är en tjej hon vaknade med att hela hennes säng var fylld med blood. Hon mensade ner sin säng o vakna med blood på låren osv Hahaha Eww ni tjejer måste ha de riktigt jobbigt. De nog drf ni blir en bitch när ni har mens. För ni har kletig blod i er fitta som BA rinner ut som en flod haha..

Likes

Comments

Är uppe o tittar på nån feet serie. Om en hacker.
Tvär konstiga ögon har han, som en ödla.
Runkade för 1h sen, har inte haft samlag på ett tag..

Har tittat på 2 filmer letar efter någon ny just nu.
Skriver sen.. Chao❤️

Likes

Comments

Är hemma o chillar med mina efterblivna syskon. Vi sitter o spelar minecraft o ja dog så Ricardo tog över o han e helt värdelös. Han suger, ja som trodde 7åringar ska vara bra på sådana spel.

Ja håller på laga mat oxå! Fast Venne vad jag ska laga till kycklingen :( men de luktar gott ja svär men behöver nåt att äta de till

Likes

Comments

Igår så va jag hemma hos min kompis Hassan. Sen runt kl 20 så skulle vi ut o spela fotboll i bö skolan. Sen när vi ska ut så kmr hans mamma hem o börjar tjata om något. Sedan säger hon åt mej Du kan gå utan Hassan. O Hassan BA vänta utanför ja kmr. Så ja väntar utanför sen hans mamma öppnar o BA va gör du? Du kan gå! Sen hon BA Hassan får inte umgås med dig? Ja BA Vrf? Sen hon svarar du är med många tjejer, jag sett dig med nya tjejer hela tiden. Sen ja BA haha va nej? De BA skol vänner? Sen hon BA ja vill inte Hassan ska få aids,
Jag: hur ska han få aids?
Hassans mamma: du gör äckliga grejer
Jag: va menar du? O hur ska han få aids
Sen hon stängde dörren o de blir en liten tystnad innan man hör henne skrika på Hassan.

Till slut så rymde han o smet ut o kom o körde fotboll med oss i bö haha

Likes

Comments

Tjena mosh folket har ej varit aktiv på länge men ja ser att de minst 30 st som läser varje dag. De bra de haha. Idag va de skolavslutning för mig. Så de är fking lov för mej!!

Iaf ska träffa asko snart, ja runkade för 10 min sen o ja bajsar nu måste snart springa o hoppa på 8an som kommer. Ska chilla med asko men först ska vi till hans skola o göra en grej. Kl 5 har ja träning yeey😅 men har träningsvärk i hela kroppen för vår tränare döda oss förra träningen. Iaf chao ska börja skriva inlägg

Likes

Comments

Blev taggad av Ellen på denna bild lol
Jag rakar bara benen, många killar gör de. Ja gör de utav personliga själ så käften haha

Likes

Comments

Jag och emma har blivit vänner igen. Eller vi var de då oxå men vi skrev aldrig o träffades aldrig. Hade inte träffat emma på 1 månad kanske mer. Vi skulle träffas men sen så blev hon tsm med wael och då så träffades vi inte på ett långt tag av nån anledning. Iaf emma var med mig och min mamma igår och vi gick runt o leta efter skor till min bror och så var vi i banken och gjrorde en grej efter de så gick vi till MC o köpa en hamburgare till oss. Mamma skulle bjuda. så hon fråga vad vi ville ha, JAg ville ha en Chickenburger o mamma också emma kunde inte välja sen hon ba ja vill ha en cheeseburger.

När vi kommer till kassan och köper. jag tog 2 chickenburgers och mamma 1 och emma 1 chesse. Sen de stod 42 Kr sen mamma kollar på mig o ba vrf står de 42? de ska va 40 ? de kostar väl 10kr? sen hon fråga han i kassan vrf kostar de 42? de ska kosta 40? sen han ba cheeseburgaren kostar 12 sen mamma Mother fucker . Sen killen i kassan typ blev förvånad o sen han sa åt oss o vänta. Sen min mamma din kompis väljer bra hamburgare, en som kostar 12 kr och hon är glad oxå, sen mamma börja svära och jiddra med folk hon ba kolla på hur dom svenskarna är. Dom är vilse, de vet inte vad dom håller på med.. Fucking idiot. Sen ja ba sheet chilla. 5 min senare mamma Hallå! du där! Min cheeseburger som kostar 12 kr börjar bli kall och vi väntat i 10 min nu för är mina Chickenburger? Sen han ba vänta en min Sen han hämtar en ny cheeseburger för att byta ut den mot den kalla. sen mamma eyyy va gör du? vart ska du med den hamburgaren? Jag vill ha den oxå! Du kan inte slänga den. sen han ba men om du ändå ska ha den vrf ville du ha en ny? sen min mamma svara aa för jag e hungrig och du är seg. sen hon tog hamburgaren sen hon ser du  brandon, De så man gör nu jag fick 2 hamburgare för 12 fking kr hahaha 

Likes

Comments

​Många har frågat ifall jag och inanna är tsm. Vi är inte tsm längre för att jag har tappat känslor för henne så kan inte vara med någon jag inte har mycket känslor för. Dock så e hon tvä sur på mig pga det och en annan grej. Men hoppas vi blir vänner igen. Och ba så alla vet så var de jag som gjorde slut.. 

Likes

Comments