Update: Stängning + bowling + Youtube + lördag

Stängningen blev mer än förväntat för mig...

Godmiddag på er från en såååååå trött Madde... Wow.

(Mina inlägg avpubliceras av sig själv och försvinner från flödet, så fick återpublicera detta. Har haft problem med mina inlägg de senaste 2-3 dagarna.)Måste tipsa om ett av mina inlägg som försvunnit i flödet, men heter "8 tips för att attrahera positivt" och ni hittar det här --> (KLICK!) <--


Första lördagen på länge som jag sov såhär länge, vaknade alltså vid 11 idag. Brukar alltid vakna vid 9 annars och känna mig hyfsat pigg och redo för dagen. Men idag är jag helt slut i kroppen och huvudet, vilket inte är så konstigt egentligen och jag ska berätta varför.

Igår fick jag jobba de två sista timmarna helt själv i butiken, och det kändes verkligen i magen när min kollega sa hejdå och gick ut genom dörren. Det blev en tung men också spännande känsla inom mig när jag stod där vid kassan och pratade med en kund.

Plötsligt kom mamma in genom dörren! Så rolig support, med tanke på att hon har 30 min till butiken. Jag blev så glad och när kunden gått så gick jag och pratade med/hjälpte mamma.

Från ingenstans kommer det in kund efter kund, och i 45 minuter är där minst tre kunder i butiken hela tiden. Det bildas alltså kö också, vilket kan vara lite jobbigt då varje kund tar tid. Jag ska söka och leta upp toner + bläck som passar deras skrivare, så jag måste söka i vårt system. Sedan ska jag slå in alla varor på rätt sätt (mer komplicerat än vanlig kassa) och dessutom ska jag slå in 30% för det var kampanj. Det var så mycket på en gång och jag slet verkligen för att få varje kund att känna sig uppskattad och speciell, samtidigt som det var en del i kön.

Min mamma var i butiken hela tiden och sa faktiskt att jag var duktig och verkligen proffsig, vilket jag blev så glad för. Att hon tyckte jag var service-inriktad och kundvänlig även i den stora pressen betydde mycket, hon jobbar själv som säljare och relationsbyggare.

Det var alltså mer än förväntat men det gick också bättre än förväntat. Och stängningen gick superbra helt själv, jag hade faktiskt mina anteckningar med alla steg. Klarade det galant och är stolt över mig själv, woho!

Bilder från Pinterest (grön + orange)

Bowlingen gick också superbra, jag kom tvåa av alla oss 8 personer som spelade! Längesen det hände, men det var fantastiskt roligt och saknat.

Efter det åt vi på en liten restaurang i stan, kyckling med stekt potatis och bearnaiesås mums. Sedan ville vår vän visa sin lägenhet innan han flyttar vidare till nästa. Så vi gick hem till honom och drack lite cider och drinkar som han fixade, supermysigt och trevligt litet gäng. Vi stannade till 23 cirka, och direkt hemma bäddade vi ner oss.

Vilken dag för mig! Så mycket efter varandra och idag känns det verkligen i kropp och själ.

Idag...

Då ska jag redigera min Youtube-video och skapa ett konto på Youtube. Imorgon publicerar jag min första video kl. 16 på min kanal: brandebymaddes.

Jag har så många idéer för nya Youtube-videor och tror att detta kommer bli superkul! Är så taggad nu faktiskt. TACK för allt fantastiskt pepp som jag fått och alla supporters, ni är UNDERBARA! <3

Ikväll blir det en lugn myskväll med gott snacks, för att hämta energin men också bara få vara. Jag älskar film-mys med snacks, eftersom det är så skönt att vara med sig själv.


Hur blir er lördag, vad ska ni göra?

Bilder från Pinterest

Gillar

Kommentarer

corneliavilhelmssoon
corneliavilhelmssoon,

Skönt att det gick bra på jobbet, grymt jobbat <3

nouw.com/corneliavilhelmssoon
brandebymaddes
brandebymaddes,

Jaa är så lättad, tack bästa <3

nouw.com/brandebymaddes
saranilsander
saranilsander,

Åh vad skönt att det gick så bra på jobbet!❤️

nouw.com/saranilsander
brandebymaddes
brandebymaddes,

Jaa så himla glad! ❤️

nouw.com/brandebymaddes
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Så bra jobbat! Jag hade fått panik i en sådan situation och är så imponerad av er som klarar av att hantera det proffsigt.

nouw.com/jossustravelpics
brandebymaddes
brandebymaddes,

Åh tack så mycket!

Vad fin kommentar, tror säkert du hade klarat det super också <3

nouw.com/brandebymaddes