"To do today"

Nu är jag lite mer på banan igen och börjar hitta mitt lugn igen.

Såhär tror jag... Att jag gått igenom så mycket i mitt liv tidigare, så jag har alltid varit fokuserad på det då. Det har alltid hänt saker i mitt liv och jag har vant mig vid hektiska dagar när jag varit tvungen att hantera massor av "skit", men jobbiga situationer.

Äntligen är jag ur det och börjar att hitta mig själv, älska livet och mig själv. Vilket också leder till ett lugn som är läskigt för mig, för nu måste jag fokusera på mig själv och KÄNNA in the moment. Alltså känna efter vad jag känner och upplever. Utan all stress runt omkring på det sättet.

Såklart det finns stress, plugget är ju inte alls chill haha men det leder till något bra och det är roligt!

Men nu får jag lov att äntligen fokusera på mig själv och det blir typ läskigt, för att jag verkligen hittar mig själv. Och jag har kommit långt - men har såååååå långt kvar också! Och jag jobbar på det, varje dag :)

I alla fall har jag ätit en supergod och enkel lunch:

Rotfrukter i ugn med varmrökt citronlax, fetaost och crème fraîche.

ÄLSKADE det! Så fräscht och gott, wow.

Plans today är...

1. Åka till stan för att köpa dricka och snacks till ikväll

2. Städa!! Fräscha upp här hemma

3. Sminka mig och vänta in mina vänner, fixa mig med dem

4. Fiesta med tjejerna och sedan utgång!

Ser framemot denna dagen, tror att den kommer bli bra!
Mina två tjejkompisar kommer lite efter 17 och då ska vi äta asiatiskt, sen fixa oss och dricka lite gott. Sen tar vi oss vidare till stan för att leva livet ute (jag älskar att vara bland människor, det är helt underbart).

Gillar

Kommentarer