Tårar, fotografering och häftigt nytt projekt

En tom ruta som jag ska fylla i med text på bloggen... Inget. Det kommer inga tankar eller känslor, bara tomt inom mig. Samtidigt har jag tusen tankar och känslor inom mig, har de fastnat någonstans? Jag kan inte komma på något alls att skriva först, det tar ett tag för mig att komma igång.

Det händer så mycket i mitt liv nu inom mig, samtidigt som det knappt händer något runt omkring mig. Varför är allt inom mig när jag vill att så mycket ska förändras i mitt liv istället?

Ibland får jag sådana här stunder när det bara blir för mycket och alla känslorna kommer på en gång, samtidigt som jag känner mig helt omotiverad till allt och tom inombords. Då är det faktiskt riktigt skönt att skriva av sig...


På ett sätt är det skönt att visa bilder på hur jag också kan må när jag har mina "skitdagar", så här är ärliga bilder i denna exakta stund med tårar pressandes bakom ögonen.

Veckan som gått

Annorlunda planerad vecka eftersom jag har uppdaterat varannan dag, vilket har varit skönt då jag har fått paus från sociala medier. På något sätt har detta låtit mig tänka och inspireras ännu mer. Samla ihop mycket som jag sedan kan skapa något bra och ordentligt av. Då har jag passat på att göra andra kreativa saker som jag lagt undan tidigare, och wow vilken fri känsla!

Jag har sprungit lite i veckan också och gymmat, i Ängelholm är det väldigt tomt och lugnt med folk.

Igår (torsdag) åkte jag och en kompis in till Helsingborg för att fota lite i stan, vilket blev väldigt fina resultat och det var supermysigt. Jag tycker fortfarande att det är läskigt att köra till lite större städer som har massor av trafik och "konstiga" vägar haha. Så jag körde bakom min kompis hela tiden, sa till henne att hon fick leda oss dit hehe.

En klump i halsen och tungt i livet

Just nu upplever jag något i mitt liv som jag egentligen inte vill ha där, och jag mår inte så bra av det. Vill inte skriva om det mer än såhär men vill få ut att något stör mig, och det påverkar mig. Därför behöver jag en förändring och vill verkligen förbättra mitt liv. Även fast jag försöker att ändra på saker och förbättra hela tiden så känns det som att jag hamnar där jag inte vill ändå, och vet inte varför.

Försöker lita på att allt har en mening, men det är tufft när uppförsbacken är för lång och brant samtidigt som den ungefär aldrig tar slut.

Som vanligt kämpar jag på, men snälla ge tips om ni vet några sätt för att bli glad och motiverad (har mina egna men alltid kul och uppfriskande med nya!).

För mig är livet så viktigt och jag vill inte att det "bara ska vara", utan jag vill göra det mesta av det och ÄLSKA mitt liv. Så det strävar jag efter <3

Otroligt spännande projekt

Igår var jag inne på Facebook lite, vilket ledde till att jag såg något intressant som jag uppmärksammade och skrev om till en tjej. Hon hade en fantastisk idé, och på söndag ska vi faktiskt sitta tillsammans och planera!

Kan inte skriva mer om det nu för det är work in progress men det ska bli så spännande och otroligt givande, jag ser verkligen fram emot detta. Det är ett projekt som kommer att påverka många människor och förhoppningsvis spridas vääääldigt mycket, och göra skillnad.

Kanske kan uppdatera mer om det på söndag eftermiddag!


Nu ska ni få lite bilder från i torsdags <3

Gillar

Kommentarer

nellielillskog
nellielillskog,

Så fina bilder ni tog! Och ta hand om dig fina <3


Roligt med ett projekt också och spännande för oss sen när vi kanske får veta vad det är!!

nouw.com/nellielillskog