Starta Youtube?

Vad gör ni ikväll?
Ska ni också jobba imorgon, och väntar in kvällen för att sova?

Youtube växer sig starkt

Sociala medier har verkligen vuxit under de senaste åren, och fångat intresset hos många människor i alla olika åldrar. Mitt intresse är helt klart fångat, och jag intresserar mig mer för varje dag och blir mer nyfiken.

Instagram är en stark och populär plattform, men Youtube börjar komma ikapp och bli väldigt intressant för många. Videor och redigering verkar vara väldigt trendigt just nu och i tiden, såklart blir jag nyfiken!

Ska jag börja med Youtube?

I mitt huvud finns det så oändligt många tankar hela tiden, både idéer och ämnen att ta upp. Skriftligt har jag stor möjlighet nu, men om Youtube växer sig så starkt är jag sugen på att följa med på resan där också... Det skulle vara spännande att dela med sig av sitt liv, sina tankar och samtidigt få motivera människor och prata om ämnen som inte alla diskuterar. Våga prata om det som människor tycker är lite jobbigt, men ändå är nyfikna på och kan relatera till.

Samtidigt som jag känner mig exalterad tvekar jag, eftersom det känns stelt och jag fortfarande undrar lite vad folk tänker. Som jag själv pratar om, så ska man inte bry sig om vad andra tycker men det är lättare sagt än gjort, och därför är jag i en diskussion med mig själv hehe.


Skapar ni content på Youtube?

Hade ni startat igång en kanal om ni vore mig?

Gillar

Kommentarer