Min blogg kommer att förändras...

Godkväll på er, hoppas allt är så bra som möjligt med er och att ni löser de problem som ni stöter på <3

Detta är faktiskt mitt första blogginlägg från min Macbook, YES I did it! Jag köpte den, och till o med på min födelsedag! (6e maj). Är så stolt och glad, för jag har längtat så länge...

Men det här inlägget ska inte handla om min nya dator eller nya iPhone 11, nej det ska handla om vad som händer härnäst i mitt liv. För något händer inom mig.Och jag vet inte om jag förstår det själv men jag tycker om det, och är glad för det. Uppskattar vad som händer och känner mig genuint lycklig på ett så hälsosamt sätt nu, och börjar landa. Men vet ni varför...?

Kaos, panikångestattacker och en hemskt år...

I ett år har jag upplevt tusen olika saker och känslor som har stressat mig och påverkat mig, som till sist ledde till något bra. Men när det hände så var det otroligt jobbigt och jag undrade verkligen om jag skulle få leva ett bra liv igen. Och jag undrade varför jag fick all den skiten, när hela mina första 18 år varit så otroligt jobbiga och jag har kämpat för livet där... Så varför fick jag kämpa för livet igen, varför jag? Vad har jag gjort, jag har ju alltid brytt mig om alla andra och gjort allt för andra människor...?

Sedan förstod jag... varför detta hände mig...

Allt har en mening, det tror jag verkligen på. Och jag tror även att allt som hände mig - skulle stärka mig på ett sätt. Vilket det HAR GJORT. idag är jag överlycklig att allt hände för jag fick bre ut mina kreativa vingar och kämpa för livet, där fann jag alla möjliga lösningar och helt plötsligt var livet fullt av allt.

När man är på botten och tror att allt är över, det är då man tar sina vingar och flyger uppåt istället. Jag kunde inte trilla längre ner, så jag tog mig uppåt. Och på vägen hittade jag meditation, selflove, mina intressen och även idén för min hemsida! Nu vet jag vad jag vill och även vad som faktiskt är "ämnat för mig", för jag har vågat att vilja älska livet.

Youtube, hemsidan och min framtid

Nu satsar jag en del på Youtube för jag ÄLSKAR det och får underbar respons. Blir så himla glad <3

Sedan jobbar jag även på hemsidan och lanserar den. snart, där jag kommer att dela med mig av skönhet och hår, mode, musik och tips för livet.

Kommer även att ha en flik som heter "Frågestund" där alla kan skicka in frågor om livet eller situationer, så ger jag mina bästa svar på det och försöker hjälpa er.

Jag har varit med om otroligt mycket och vill verkligen hjälpa alla andra och få människor att slippa så mycket "onödig smärta" som möjligt.

Min framtid är faktiskt lite oklar nu men jag vet vad jag vill. Och det är att inspirera och hjälpa människor. Om det blir som paralegal/jutidisk assistent eller som digital marknadsförare återstår att se. Men svaren kommer i slutet av juni och då lovar jag att uppdatera er.¨

Jag har alltså sökt till skolan och hoppas på att plugga till hösten, YAY!


Så vad händer med bloggen...?

Jo, den kommer att bli en plats för mina tankar och känslor. Kommer alltså inte att dela med mig av tips och så som jag tidigare gjorde, eftersom ni kommer att hitta det på min hemsida istället.

Så jag kommer fortsätta uppdatera här, men mer skriva om vad jag känner eller upplever i livet och vad jag tänker på. Hoppas det uppskattas också, men jag tycker även att det är så skönt att få skriva av sig och kanske tänka likadant som någon annan.

Enligt röstningen på Instagram så ville merparten att jag skulle behålla bloggen och skriva av mig, så det kommer jag att göra. Kul att den uppskattas också :)

Så en dagbok kan man då säga, för mina känslor, tankar och händelser i livet.


Om jag inte är så aktiv och svarar på kommentarer eller skriver kommentarer till andra bloggar... så är det för att jag har så fullt upp med mitt liv. Hoppas ni förstår, men jag tänker på er alla som uppdaterar så flitigt och ni är grymma här <3

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,

De kommer uppskattas 🥰

nouw.com/soffiaz_85
brandebymaddes
brandebymaddes,
Vad fin du är, tack ❤️
nouw.com/brandebymaddes
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så roligt att du väljer att ha med bloggen fortfarande på ett hörn <3

nouw.com/louiseedling
brandebymaddes
brandebymaddes,

Tack Louise, bästa bloggisen ❤️

nouw.com/brandebymaddes
svullo
svullo,

Gick du teknisk linje i gymnasiet åxå eller det är mest teknik på fritiden 😉 lockigt och fint hår du har 😊

nouw.com/svullo
brandebymaddes
brandebymaddes,

Nej jag gick faktiskt humanistiska linjen haha, så bara teknik på fritiden. Ett intresse som jag fått från pappa sen jag var liten 😄

Tack så mycket!

nouw.com/brandebymaddes
svullo
svullo,

Ja det är kanske bra att hålla isär "arbete" och fritidsintresse, jag blev åxå väldigt teknikintresserad tack vare min pappa 😊

nouw.com/svullo