Hur klarar jag mig ens utan tekniskt och digitalt? 

Vilken årstid är er favorit? Min är definitivt sommar och jag hade kunnat bo utomlands - men det skulle jag ALDRIG tänkt för några år sedan.

Minnen från tidigare upplevelser påverkar väl känslorna från en viss tidpunkt, och när jag fick "göra om och skapa nya minnen" så älskade jag plötsligt sommaren. Så ge allt en andra chans, som ni tror skulle kunna vara bra om ni faktiskt ville tycka om det. (Och om ni tror att det skulle vara bra för er och få er att må bra.)

Idag har det varit en lugn dag men ändå mycket grejer hehe...

10.00 - 14.00 har jag jobbat som vanligt och timmarna har ändå gått fort.

Innan jobb så sov jag ute lite och åt en lång frukost, det är så viktigt för min morgonrutin. Att få slippa stressen. En bra start på morgonen är så viktig för mig, verkligen!

Efter jobb så handlade jag mat direkt, och nu är det stress för kontot är slut aaah så en vecka kvar till löning... som jag längtar. (Denna månaden har varit tuff)

Min pojkvän kom hem vilket var bästa på hela dagen, blir alltid så glad när jag ser honom och vi har så roligt tillsammans. Det uppskattar jag otroligt mycket.

Nu sitter jag här med mitt blogginlägg för jag har bestämt att jag helt enkelt ska skriva av mig lite varje dag, woho!

Det är dags för mig att redigera en Youtube-video (sminkvideo) som kommer upp imorgon vid 16-tiden.


En fråga:

Vilken dag uppskattar ni en Youtube-video som mest? Söndag eller onsdag, eller någon annan veckodag? Ge mig tips!

Jag kommer att uppdatera under samma dagar varje vecka (alltså kontinuerligt), ibland 1 dag och ibland 2 dagar per vecka.

Sedan blir det lite mys med min nya iPhone 11 som jag fick till mitt nya abonnemang, jag har ju betalat av min andra mobil äntligen och den är SÄÄÄÄMST nu. Alltså så himla sönder och seg, och näee jag längtar efter den nya. Min nya mobil har även bättre selfie-kamera, hela 6 MP bättre än min tidigare! Så det ser jag framemot.

Perfekt mobil att filma mina Youtube-videos med och vloggar osv... Så taggad!

En sista fråga innan jag ska återgå till att redigera och jobba på min hemsida...


Vad uppskattar ni för videos på Youtube?

Vloggar? Smink? Hårvård? Mode? Livstips?

Jag gör ju lite av varje som är nämnt men jag tycker det är intressant vad som uppskattas, och om jag ska göra lite mer av något...?

Musiktips till de som behöver <3

Gillar

Kommentarer