För er som är hemma på Nyår <3

Är ni hemma av egen vilja, eller kanske för att det inte var möjligt med något annat alternativ?

Oavsett vad så vill jag hjälpa er att göra er Nyår lite roligare och bättre <3


Tips att göra en hemmakväll på Nyår!

🖤 Sudoku! Sätt dig ner med en sudoku-bok och en bra penna (blyerts är tips så du kan sudda!), och kanske mysig film i bakgrunden? Eller bra musik? Gosa ner dig under en filt, i mysiga och kläder och utmana dig själv i siffrornas värld.
Jag lovar dig, det är värt att testa! Så roligt!

🖤 Uppersittarkvällen! Den är där för oss alla som inte gör något annat, det är bara att mysa med något gott att äta eller dricka. Och sedan låta uppesittarkvällen underhålla er kväll.

Ni behöver inte ens ha en lott, ni kan gissa vilket nummer som kommer nästa gång! Är ni synska? Maybe?

🖤 Sätt på en Nyårs eller Julfilm. En som ni vet är bra, ett minne? Eller en ny spännande film som ni inte sett, och försvinn in i fantasin och dröm er bort lite.

🖤 Är ni hemma med några andra? Spela ett spel. Om ni inte har några spel, så kan ni göra ett eget enkelt:

Ta ett papper och penna till alla personer.
Gör några kolumner (korta på bredden och långa neråt, ni ska ha plats att skriva många ord neråt). En person rabblar upp bokstäver tyst, medan någon annan säger stopp. Vilken bokstav? Nu ska ni skriva ord i kolumnerna (t.ex. städer, mat, märken, färger, namn osv.) på den utvalda bokstaven. Simpelt och galet roligt. Vem får flest?

🖤 Gå ut en runda, bara njut av naturen. Ta några foton eller skriv lite, eller bara gå i dina egna tankar och bli lugn med miljön. Försök tänka att ett nytt år kommer, och det finns stora möjligheter. DU skapar ditt år nu!

🖤 Facetime? Ring någon? Eller smsa, prata i messenger eller snapchat. Socialisera och prata om vad ni ska göra hemma idag.

🖤 STÄDA OCH RENSA!
Gör en storstädning och rensa ut allt som ni inte behöver eller vill ha längre. Gå in i 2021 med ett nytt positivt tänk, och känn er nöjda med att "slänga ut gammalt" som ni är trötta på!


Hur man kan tänka positivt i den jobbiga tiden:

❤️ Det är jobbigt just nu, dessa timmar. Men tänk imorgon, när det äntligen är över. Nya tider och nytt år, och du kan ta nya tag. Kämpa igenom detta, för det är värt när du imorgon känner hopp om vilka otroliga möjligheter du har framför dig!

❤️ Skriv ner dina jobbiga tankar, och efter det - Skriv ner dina positiva tankar! Vad har du som är bra? Visst överväger de bra tankarna? Det är så mycket bättre att vara glad!

❤️ Prata eller skriv med någon om allt möjligt, eller det jobbiga du upplever. Bara prata med någon, få dig själv att inte känna dig ensam. Prata här på bloggen, eller gör lite omröstningar på Instagram där människor kan svara. Eller ring någon du vet kan prata och bara snacka om allt.

❤️ Se en film, så du slipper tänka på allt jobbigt. Titta på en glad film som får dig att tänka alla glada tankar! Kanske med lite snacks?


Hoppas ni hittar något som får er Nyår att bli bra, och att ni är redo för att göra 2021 till ert år!

Ni klarar detta <3

Gillar

Kommentarer

Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

Många bra tips ! Hoppas du får ett toppen nyår !

nouw.com/vardagsarlighet
brandebymaddes
brandebymaddes,

Åh men tack så mycket! Önskar dig en fin nyår ❤️

nouw.com/brandebymaddes