Är jag verkligen Veckans blogg!?

Wow, är detta sant!? Jag är veckans blogg?!

Uppskattar denna möjlighet så otrooooligt mycket och tror verkligen att jag kommer få möta fler nya fantastiska människor här på bloggen, längtar <3

Ser fram emot att få dela med mig av alla mina tusen tankar med er.


Många är nya läsare och därför vill jag dela med mig av 10 fakta om mig, för att ni ska få lära känna mig lite nu inför veckan.

Först och främst, här är vad ni kommer få se på min blogg denna vecka...

Under veckan kommer jag att dela med mig av:

- Diskussioner och tankar som jag har, inspirerade av verkligheten.

- Inspiration för mode och musik.

- Tips!

- Vardagshändelser och mitt liv för dagen.

- En spännande sak som släpps på söndag, lite uppdatering om det senare i veckan.

10 om mig...


1. Skriva är mitt liv

Har skrivit (texter, dikter, små berättelser osv.) sedan jag lärde mig att bilda meningar och forma ord med pennan. Det har betytt och betyder än idag, allt för mig, har även hjälpt mig i alla situationer i livet och räddat mig många gånger. Skriva är mitt sätt att få utlopp för tankar och känslor, och får mig att må bättre.

2. Opererad för scolios (sned rygg)

När jag gick i 6an så upptäckte min skolsköterska att min rygg inte var som alla andras, utan den var sned. Ryggen blev mer och mer sned, för att sedan nå upp till 43 grader och då behöva bli opererad för scolios.
Denna operation gick bra, men läkningen efteråt resulterade i att jag var någon sekund ifrån att dö. Tror det hade och göra med att jag fick för mycket morfin jämfört med vad min kropp klarade av, och så tappade jag mycket blod samtidigt som min tunga fastnade i halsen och ungefär kvävde mig själv. Usch, stackars mamma som var med om detta <3

3. Jag bor i hus med min pojkvän

Vi hyr huset av hans föräldrar då de byggde nytt på deras andra mark. Jag och min pojkvän har varit tillsammans i 4 år nu 3e juli, vilket även är mitt första riktiga förhållande. Yay oss!

4. Pluggat är det enda jag gjort

Hela mitt liv har jag pluggat och aldrig hunnit jobba däremellan förutom somrarna. I gymnasiet pluggade jag humanistiska linjen vilket innebar språk och även fakta/historia om språk. Sedan sökte jag till högskolan i Helsingborg, Campus som är Lunds Universitet, och då studerade jag Modevetenskap. Jag älskade det men brann mer för marknadsföring, så skippade sista året och sökte direkt till yrkeshögskola i Helsingborg. Då tog jag examen i Sälj- och marknadsföring efter 2 år.

Nu jobbar jag i butik och har sökt till skola igen för att förhoppningsvis få börja till hösten igen!

5. Mode är en genuin glädje för mig

Mode är en passion som har fått vänta lite då jag inte kunnat spendera pengar på allt jag vill, men jag längtar tills jag kan köpa det jag vill. Då kommer kläderna att uppdateras hehe, och jag blir så glad av att styla. Vilken dröm att jobba som stylist, tänk ändå?

6. Från blyg till otroligt framåt

Som liten var jag galet blyg och upplevde en spärr som hindrade mig från att prata med nya människor. Idag är jag social och väldigt framåt, kan prata med vem som helst och när som helst. MEN jag har fortfarande scenskräck och blir så nervös inför möten, intervjuer eller redovisningar.

7. Personlig utveckling är min nisch

För mig är personlig utveckling så viktigt och jag engagerar mig i det varje dag. Jag gör allt som jag känner kan få mig att växa som människa och är lite utanför min comfort zone men ändå lagom nytt och utvecklande. Tarotkort, rutiner, en stund med min dagbok och att få landa i mig själv med egen-tid har blivit vardag. Just för att få fram så mycket positivt inom mig som jag sedan kan jobba vidare med och utmana. Jag vill växa, växa och växa för att älska mig själv ännu mer och hälsosamt. Vara trygg i mig själv.

8. Stora statyer eller figurer skrämmer mig något otroligt

Alltså jag blir så rädd, det sticker till i hela min kropp och jag blir kallsvettig. Vill gråta nästan och blir skakig haha, det är hemskt!

Statyer som t.ex. en stor dinosaurie som kan stå utanför ett lekland och är flera meter hög, någon som är utklädd till en clown eller filmer som innehåller stora monster som är högre än höghusen. Jag blir så nervös.

Fun Fact: På Liseberg ville alla gå spökrundan förutom jag, så jag skulle vänta själv utanför. När ett spöke gick ut utanför huset som spökrundan är i - så sprang jag till andra sidan av Liseberg. Så nervös! Mina kompisar fick ringa och fråga vart jag var, och där stod jag i andra änden av nöjesparken och höll utkik samtidigt som jag gömde mig haha.

9. Jag. Älskar. Choklad.

Något obeskrivligt mycket, och känner sådan glädje av det haha! Det är det bästa jag vet och äter det i alla lägen, oavsett om jag vill fira något i mitt liv eller om jag är ledsen och behöver muntras upp. Men oftast går det bara några bitar, för sen är jag nöjd i kroppen. Men när jag har craving för det så kittlas det i käkarna, verkligen.

10. Jag drömmer om att få jobba som skribent.

Min största dröm är att leva på det sätt som får mig att må bra och vara genuint lycklig. Därför är jobbet så otroligt viktigt för mig, och jag mår så himla bra av att skriva. Så ett jobb som skribent, på en tidning, inom sociala medier eller med min blogg skulle vara helt fantastiskt.


Vad är den första fakta ni kommer på om er själva? Är nyfiken! :D

Om ni undrar något mer så får ni gärna ställa frågor, jag svarar på allt! Våga fråga på :)

Så kan jag dela ett inlägg med alla samlade frågor, på söndag.

Kramis på er, så hörs vi <3

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Åh vad roligt!!! Grattis!❤️❤️
nouw.com/hannakarlzzon