Är jag den enda? 

Känns det inte som att otroligt många mår dåligt nu? Eller så vågar fler berätta om det? Kanske är det relaterat till pandemin och ensamheten växer?

I alla fall så tycker jag att det verkar som att många fler skriver om hur de mår dåligt, har ångest och känner sig ledsna.

1. Detta är en bra grej, att fler delar med sig av något såhär jobbigt.

2. Suuuupertråkigt att så många mår dåligt, alltså verkligen. För det är inte roligt.


(min iphone 11 kamera är sååå otroligt bra på båda sidorna, wow wow wooow)

Liten update

Mitt projekt är igång och jag jobbar på det för att få till resultatet och kunna lansera det. Så taggad!

Youtube-kanalen uppdateras också flitigt och jag lägger upp en video varje vecka. Söndag eller Onsdag oftast. Mitt mål är varje söndag och ibland onsdagen också.

Utbränd och sliten

Alltså jag tror att jag är så nära på att bli utbränd.
För jag jobbar 4 timmar varje dag så det är inte alls mycket, men ändå har jag svårare för att vakna och ha ork till annat innan och efter jobb. Det finns ingen energi och ibland så kittlas det i kroppen med ett illamående. Och även att jag skakar i kroppen, även kallsvettas ibland... Det blir som deja vu från sist jag brände ut mig totalt, och det var för att jag var stark en för lång period.

Jag har ju skrivit om hur jag jobbar med något inom mig och kämpar med det, men vet ärligt inte hur längre jag orkar kämpa med det. (Menar inte att jag ska ge upp på livet, för jag tycker verkligen om livet.)

Men jag är i en situation nu som jag vill förändra och tiden är min fiende men också vän, vi får se hur det blir i längden. Ett tag till så ska det nog gå att lösa.


Förstår ni hur jag menar? När man är i en situation som inte känns bra, men man kan inte ändra på situationen nu för det funkar inte för tillfället? Förändringen passar inte just nu?


Mitt kärleksliv är super och jag har fått otrolig connection med mina vänner, så det känns så bra. Jag och min pojkvän kommer varandra närmare hela tiden och lär känna varandra mer (trodde inte det gick?) och mina vänner växer i mina ögon. Vilka finisar!

FRAMTIDEN <3

Jag är så otroligt taggad och exalterad för framtiden, jag veeet att den kommer bli så himla bra och jag har ju mina planer. Det kommer vara så spännande att få utvecklas och jobba på det jag vill göra!

Samtidigt som framtiden är oskriven, så känns det som att jag tycker om hur jag kan skriva en framtidsplan och försöka satsa på det.

...För nu vet jag hur fantastiskt det kan bli även om målet inte blir nått.

Min kaos-period för några månader sen blev superbra och utvecklades till någon helt fantastiskt som jag aaaldrig skulle tänkt på annars. Och det har ärligt förändrat mitt liv.

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,

Var så innan oxå med folk.

nouw.com/fobibella
MissMinnea
MissMinnea,
Jag håller med dig, har också märkt av att många verkar må sämre i dessa tider. Känner själv att pandemin påverkar mig negativt till och från 😕
nouw.com/missminnea
brandebymaddes
brandebymaddes,

Så jobbigt, tråkigt att det blir så 😟 hoppas du hittar lite små trick för att få glädje ibland 👏🏼❤️

nouw.com/brandebymaddes
MissMinnea
MissMinnea,
Tack, jo då jag har mina små knep och familjen som är till stor hjälp ♥️ Men jag vill bara att allting ska gå tillbaka till det normala igen!
nouw.com/missminnea
johnssons
johnssons,

Tror många mår dåligt i och med covid och allt som pågår runt om i världen, man blir tyvärr påverkad och man har i bland svårt att se ett slut på de hela tror jag ❤️

nouw.com/johnssons
brandebymaddes
brandebymaddes,

Det verkar verkligen så, himla tråkigt alltså. Man förstår hur mycket det sociala betyder och hur vi tagit allt för givet innan..

ah det känns verkligen som att detta är nya livet ❤️

nouw.com/brandebymaddes
nellielillskog
nellielillskog,

Tror verkligen att det är många som mår dåligt just nu pga hur allting med covid är, speciellt nu när det har hållit på så länge, hoppas verkligen det blir bättre för många nu under sommaren <3

nouw.com/nellielillskog
brandebymaddes
brandebymaddes,

Supertråkigt 😟 ja tänker att det finns fler lösningar under sommaren pga vädret! Superbra, hoppas även att vi kommer ifrån covid mer och mer, fram till ett ”normalt samhälle” igen ❤️

nouw.com/brandebymaddes
isabylund
isabylund,

Ändå så fint att du känner så för framtiden! Det är ett gott tecken att kunna ha den peppen och framtidshopp eller vad man ska säga, den känslan är fin och inget man ska ta förgivet <3

nouw.com/isabylund
brandebymaddes
brandebymaddes,

Åh men så fin kommentar, vad glad jag blir! Sånt här ger mig så mycket energi och pepp, superfint skrivet av dig tacktacktaaack <33

nouw.com/brandebymaddes
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Styrkekramar, hoppas det blir bättre snart.

nouw.com/jossustravelpics
brandebymaddes
brandebymaddes,

Tack såå mycket, vad fin du är ❤️

nouw.com/brandebymaddes
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Känner igen mig i din text, tror många känner ensamhet och det är mycket krav på det dessutom<3

nouw.com/sarahlinnsliv
brandebymaddes
brandebymaddes,

Ja men ellerhur, tråkigt att du också känner så att det är jobbigt 😟 heja oss, vi får kämpa på <3

nouw.com/brandebymaddes