Äntligen min nya morgonrutin

Godmorgon på er fina vänner!

Idag var jag uppe en halvtimme tidigare än vanligt, så gick upp kl. 07.00 istället (för att vakna upp till snö igen, wow...).

Tanken var att starta igång en ny morgonrutin och jag är supernöjd!

1. 07.00 gick jag upp och gjorde min morgonrutin för huden, med mitt serum, ansiktskräm och hudkräm + min jaderoller, helt underbar!

2. Stretch! Jag stretchade framför lite serie i ungefär 10 minuter, hur skönt som helst att väcka kroppen med att få mer syre till musklerna, när de sträcks ut. Älskade det, känner mig mjukare och piggare i kroppen, även avslappnad för en jobbdag.

3. Läste i min bok "Soul Work" för att gå ner i varv och samtidigt hitta ett lugn inför dagen, superskönt. Boken har övningar som gör att jag kan lära känna mig själv, och texten är så bra för att förstå hur man kan leva sitt liv på bästa sätt.

4. Lägga dagens tarotkort.
Detta är en grej som jag börjat älska att göra, sedan min kusin lade tarotkort på mig. Det behöver inte betyda att man "spår en framtid" utan det kan vara hjälp till dagen, för att känna sig motiverad och samtidigt lära känna sig själv bättre. Tolkningen är helt upp till dig själv, hur du vill tänka om korten.

På morgonen har jag nu de senaste dagarna lagt:
--> Kortet längst till vänster: Hur jag kommer att må under dagen
--> Kortet i mitten: Hur min dag kommer att bli
--> Kortet längst till höger: Något som kommer att hända under dagen/En insikt

Det är helt valfritt hur kortet ska tolkas eller vad de ska användas till, det handlar bara om att du vet det själv och kan ställa dig frågorna när du lägger upp korten. Välj varje kort med känsla, det som drar dig dit.

Så nu är det dags för frukost och lite serie, för att sedan sminka mig och köra iväg till jobb.

Vad är det viktigaste för er i er morgonrutin?


Hoppas ni får en fantastisk dag! <3

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åhhhh vilken mysig morgon det låter som ❤️ Jag vill verkligen bli bättre på att gå upp i tid, mina mornar består nu mest av stress!! Stor kram fina du ❤️

nouw.com/happym
brandebymaddes
brandebymaddes,

Det var verkligen det och förändrade mycket som tex mitt humör när jag skulle köra till jobb, och hela arbetsdagen blev positiv ❤️ Hoppas du får till en mysig rutin som funkar för dig, stor kramis fantastiska du ❤️

nouw.com/brandebymaddes
agnesmathilda
agnesmathilda,

Åh vilket roligt inlägg ❤️ Jag läser gärna mer om tarotkorten framöver, om du vill berätta mer om dessa! Låter ju så intressant ❤️ Hoppas du får en superhärlig dag. Kram

nouw.com/agnesmathilda
brandebymaddes
brandebymaddes,

Tack såå mycket! ❤️ Absolut! Håll utkik på söndag, jag tycker det är fantastiskt och har lite erfarenhet hihi ❤️ Önskar dig en fantastisk dag! Kramis

nouw.com/brandebymaddes