Aldrig för sent till ny framtid

När är utgångsdatumet för att förändra sitt liv och att testa något nytt? Finns det ett sista datum för att skapa sig själv en ny framtid och bli lycklig/lyckligare?

Nej, det finns alltid möjlighet för förändring - och du är möjligheten själv.


Förändring i livet

Upplever du att det saknas något i ditt liv? Som att det kan finnas något annat eller större för dig där ute?

Då ska du ta vara på den känslan och med allvar fråga dig själv, vad behöver du?
Vad skulle du vilja göra? Från hjärtat?


Universum lyssnar

När jag gav upp på killar och släppte tanken, så träffade jag min nuvarande pojkvän.
Tidigare hade jag blivit sårad så mycket. Jag släppte allt och brydde mig inte. Släppte min kontroll att hitta en kille. Då gjorde jag det plötsligt, utan att tänka på det eller utan att försöka. Det var ödet.

Varje gång jag har velat ge upp i livet och har sagt till mig själv att "jag platsar inte på jorden", så har en förändring kommit. Något som har gett mig hopp och ett syfte.

Attraktionslagen: När vi släpper kontrollen och inte "tvingar fram något" så jobbar universum på att vi ska få det. Vi måste lita på att vi lever för något och då hjälper universum och attraktionslagen oss.


Vad drar du till dig?

Positivt eller negativt?
Hur pratar du, tänker du?

Vilka är dina tankar om andra och har du ett positivt mindset?

Om du är positiv i livet och ser alla situationer på ett gladare sätt, så attraherar du mer positivt till din vardag. Fler möjligheter och glada saker kommer till dig.

Se detta framför dig: Du slår i din tå och blir irriterad, för det gör så ont. MEN istället för att bli arg och sura, så tänker du att "vilken fullträff haha", och slår på ditt leende igen. Det där leendet kan hjälpa dig gå igenom dagen med fler stunder som innehåller leenden och glada tankar, så håll kvar de glada tankarna!


Aldrig för gammal för förändring

Jag trodde att min tid sprang iväg och att jag snart borde skaffa barn, eftersom jag vill ha familj i framtiden (egentligen runt 25 års åldern). Men först är det viktigt för mig att skapa min karriär och att bygga upp något för mig själv, vilket skulle innebära att jag behöver göra karriär på 1 år. För nu är jag 24 år. Hur ska jag hinna tänkte jag?

Nu har jag förstått att jag kan göra karriär och bygga mitt liv i lugn och ro, för inget ska stressas fram bara för att. Och då får barn vänta helt enkelt, men om jag känner mig redo för barn så kan karriären byggas upp samtidigt sidan om. Men jag har alltid sagt till mig själv att familj är lika viktigt, och den ska inte få lida och hamna på andraplats hela tiden. Jag vill ha en balans och att allt i livet ska kännas bra och på rätt tidpunkt.

Men fina du... det är ALLTID möjligt att göra en förändring. Behöver du det, så GÖR det.

Vänta inte på förändringen, utan GÖR den. För du skapar den.

Med din egen magi.

Detta är ett sign för dig

Känner du en glädjande känsla av att förändra något i ditt liv? Då är detta ett sign att du ska hitta vad som behövs för att förbättra något eller ändra på något i ditt liv. Börja idag, det finns ingen anledning att vänta <3


#bestofnouw #skrivdrömmar #lifestyleblogger


Gillar

Kommentarer

Tinadesu
Tinadesu,

Tack ❤️ Haha jag stressar mycket över min framtid, Jag vill ha en utbildning och har ännu inte tagit körkort, samt det här med barn en del av mig vill ha barn och den andra delen har aldrig velat ha barn.... 🤣🤣och jag är 29 😳 jag försöker hantera men de tankarna finns hela tiden

nouw.com/tinadesu
brandebymaddes
brandebymaddes,

Ååh förstår dig, men tääänk du har tid kvar 😍 och om kroppen säger ifrån att bli för gammal senare finns det ju andra sätt att få barn 😃 det är jobbigt att ha tiden emot sig, men jag tror verkligen allt har en mening och du kan nog slappna av ❤️

nouw.com/brandebymaddes
saranilsander
saranilsander,

Så inspirerande inlägg! Får en verkligen att tänka till!❤️ Var exakt samma för mig när jag träffade min kille haha 🥰

nouw.com/saranilsander
brandebymaddes
brandebymaddes,

Ååh tack så mycket! Vad roligt att höra ❤️ Så häftigt haha, älskar när saker bara händer 🥰

nouw.com/brandebymaddes
MissMinnea
MissMinnea,

Otroligt bra och inspirerande inlägg som skapar mycket eftertanke 😊

nouw.com/missminnea
brandebymaddes
brandebymaddes,

Tack fantastiska du! 😍❤️

nouw.com/brandebymaddes
nellielillskog
nellielillskog,

Men gud vilket inspirerande inlägg!! Du är grym ✨🤩👏🏼

nouw.com/nellielillskog