20 questions new version

Så jag såg att jag gjort en "20 questions" om mig för några år sedan på denna bloggen, som tydligen var väldigt uppskattat.

Personligen tycker jag också att det är roligt att läsa sånt om andra människor, då lär man känna dem lite bättre.


Så jag gör en ny version, med frågor som jag kan komma på idag :D

Detta är roligt för mig eftersom jag lär känna mig själv samtidigt hehe, måste tänka efter vad jag faktiskt tycker om saker och ting ;)

1. Vilket är ditt hela namn?
Madeleine Bella Brandeby Ericsson.
Tidigare var det "Babben" istället för "Bella", då mina föräldrar tyckte det var roligt att döpa mig efter en restaurang i Bibione i Italien, som hette "Nababs bar" eller något sånt. Jag tyckte inte det var lika kul så bytte namn via Skatteverket för ett och ett halvt år sedan ungefär haha.

2. Var/är du släkt med Lasse Brandeby?
Ja, det var/är jag.
Han var kusin med min morfar om jag förstått det rätt. Och så är det bara vår släkt som heter Brandeby, i hela världen, så det är ganska coolt.

3. Vilken tid brukar du gå upp på morgonen?
Om jag jobbar i produktionen, så kl. 05.30. När jag började kl 8.00 på jobbet så gick jag upp 06.30 ungefär. Och på helgen brukar jag vakna vid 9.00, typ alltid haha.

4. Vad är det första du gör på morgonen?
Kollar mobilen faktiskt! Har blivit som en rutin. Och efter det går jag på toa och gör min morgonrutin med hudvårdskrämer och serum.

5. Vilken är din favoritmaträtt?
Denna är så svår! Men skulle nog säga kyckling, pommes och bearnaiesås. Med majs!! Älskar majs.

6. Var känner du dig mest trygg?
I bilen, under en lång roadtrip.
Alltså långa bilturer när jag kan krypa ner under en filt och sitta med musik, snacks eller annat mysigt.
När vi körde till Norrland under en 14-timmars biltur, då var det så himla mysigt enligt mig!

7. Hur lång är du?
166,5! Viktigt med den halva centimetern haha

8. Hur var din barndom?
Riktigt jobbig med massor av kaos, bråk och jag kände mig osäker i mig själv. Ungefär hela tiden. Och så minns jag inte så mycket av min barndom.
Men detta har utvecklat mig så mycket, och fått mig förstå hur stark jag kan vara som människa. Och hur mycket jag faktiskt klarar, och kan lita på mig själv.

9. Vad är det roligaste du vet?
Äventyr och att upptäcka nya platser. Spontana äventyr är så himla mysigt och roligt! Och att dansa såklart!? Och skriva! (Blogga!)


10. Vad gör dig lycklig?
Skriva, mina nära och kära som finns där i alla situationer och att få hjälpa människor. Och att utvecklas! När jag gör något och känner hur jag vågar mer och mer, eftersom jag tagit mig över ett hinder :D

11. Vad gör dig ledsen?
När människor är elaka, alltså gör saker för att förstöra för andra eller trycka ner dem. Eller är elaka mot djur. Det gör ont i mig.

12. Bästa plagget?
Tröja!

Hoodie, snygg festtröja, off shoulder, fintröja... Så många alternativ och du kan alltid styla en snygg tröja till ett par enkla blå jenas! Hmm... ska nog göra ett inlägg om tröjor och tipsa om några jag tycker om :D

13. Bästa sminkprodukten?
Ögonskugga!

Älskar att leka med färger och utforska mer, hur jag kan framhäva mina ögon på olika sätt. Och bara go crazy, våga massor.

14. Vad är din dröm?
Att skriva en bok, alltså verkligen. Någon dag ska jag ta tag i det, och lyckas!

15. Hur är din knäppaste dröm?
Att tre korta och tjocka tanter (såg ut som feerna i Askungen med blå, rosa och grön klänning) diskade i vårt kök. Men jag tyckte de lät för högt, så jag tog de och tryckte ner dem i en liten glasburk haha. Glömmer aldrig den drömmen, och drömde den när jag var sju år ungefär... knasigt

16. Favoritfärg?
Champagne och rosegold <3

17. Tips om en bra serie?
Dynastyn, Modern Family och Revenge! Riktigt bra serier :)

18. Vilken musikgenre tycker du mest om?
Alla i princip. Rock, pop, R&B, house, "latino" ja beroende på hur bra låten är - så kvittar det vilken genre det är. Låten når mitt hjärta, inte just genren.

19. Skulle du välja mat eller efterrätt?
Mat!

Faktiskt, även om jag älskar sött och desserter hehe. Men mat är riktigt gott, så spännande att testa nya maträtter. Ah, jag älskar mat!

20. Vad skulle du vilja förändra i ditt liv om du kunde?
Jag skulle ha ett jobb, på heltid tror jag? Så jag kan få igång Lux of Brandeby (mina scrunchies) ännu mer, alltså engagera mig i bilder och hinna sy dem + marknadsföra dem. Och även hinna blogga, och jag skulle vilja att någon såg min blogg och tyckte den var bra - så bra att jag fick skriva för någon tidning eller liknande. Alltså få ett jobb av det, och leva med min dröm.
Och såklart - att jag hade tid att skriva min bok (som jag har storyn i huvudet och nerskriven). Får ta tag i det där någon dag. På riktigt, och våga.

Men jag är så kritisk och perfektionist, så raderar oftast igen och nöjer mig inte med det som jag skrivit...

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,

Kul inlägg ❤️

nouw.com/johnssons