Att intala sig själv att man duger är det svåraste just nu. Har så svårt att tro att någon kan tycka om mig. När man ena sekunden känner sig omtyckt och fin, och att det i nästa sekund krossas helt. Mina hjärnspöken är mer aktiva än någonsin, och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det är svårt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min hjärna går på högvarv, kroppen lägger av fungerar inte allt som den ska. Har inte mått såhär på evigheter, känns inte bra alls. Sov ca 1 timma inatt så efter föreläsningen åker jag hem kollade new girl och sov. Ska försöka komma igång med plugga det nu och förhoppningsvis rensa huvudet på gymmet senare ikväll. Är helt tom samtidigt som 2000 miljarder tankar snurrar i huvudet.

Likes

Comments

Så mycket bättre är ett utav mina absoluta favoritprogram, och en individ som jag inte riktigt hade koll på var Andreas kleerup. Vilket jag tycker är otroligt konstigt, ett sånt musikaliskt geni. Helt galet. Han verkar så himla gosig och mysig, sen ser han ju inte helt fel ut ... Hehe. Jag har fått uppfattningen om att han är äkta, på riktigt. Gör musiken för att det är det han lever för och älskar att göra, inte för massa pengar. Hans låtar lär rulla i mina spellistor nu det närmaste! Soft musik som tusan, länkar en cover!

Likes

Comments

​Igår var jag på en mary kay smink visning och fick med mig 3 produkter hem. Jag köpte en cc cream som jag tyckte var väldigt fin, en highlighter stick och en liten palett med ögonskuggor som jag väntar på att få. Jag tycker om deras produkter eftersom att de är så snälla mot huden, och framförallt eftersom att de är så dryga och räcker länge!

Likes

Comments

​Vart rätt inaktivt här, det är så mycket att göra så har blivit dålig på ganska mycket det senaste faktiskt. Men något som jag har blivit mycket bättre på är att träna. Och ser resultat och det känns hur bra som helst! Jag tänkte försöka ordna till bloggen lite så att jag tycker att det blir roligare att uppdatera lite oftare. Idag är i alla fall en seg dag, vi var hos Amanda igår och drack lite. Har försökt plugga, men ska försöka ta tag i det lite bättre strax. Igår var jag på en sminkvisning med mary Kay, kommer ett eget inlägg om prudukterna jag köpte och vad jag tycker om de jag redan har.

Likes

Comments

Har vart jävligt inaktivt här, men så är det ibland. Jag har börjat plugga i jönköping på universitetet. Förhoppningsvis blir det en bra sjuksköterska av mig! Tänkte hålla mig kortfattad och förhoppningsvis komma igång med bloggandet igen. För mig egen skull, det är kul att kolla tillbaka och se vad man har gjort! Här bjussar jag på tre bilder från insparken!


Likes

Comments

Min senaste tatuering, en minnestatuering för finaste Nikita. Kommer nog bli mer aktiv här när jag börjar må bättre. Har vart sjukskriven och är tillbaka på jobbet nu några pass innan skolan börjar!

Likes

Comments

Kan inte sätta ord på mina känslor eller tankar. I bland är jag helt tom, ibland är jag glad oftast inte. Det är nu lite över en vecka sen allt hände, då hela livet fick en smäll i ansiktet, eller hjärtat, själen... Kalla det vafan man vill, men ont gör det. Smärtan av att förlora någon man lärt känna, lärt älska, du var som en liten lillasyster. Och som jag tyckte om att lära dig saker, ditt skratt och leende fick vem som helst att smälta. Fina underbara Nikita. Världen skulle behöva 20000000 st av dig, så modig, god hjärtad och älskad av så många. Det är helt overkligt, allt som har hänt, hur fan hanterar man något sånt här? Livet är så himla orättvist, och de bästa tas ifrån oss, ingen förstår hur eller varför. Vi står kvar här på jorden, förkrossade, tomma och fyllda med frågor, varför? Varför? VARFÖR?

Likes

Comments

Likes

Comments

Rosétisdagen var väldigt fin,. Allt var bara sådär avslappnat och gött! Nu har jag fixat lite i lägenheten, packat och grejat. För snart åker jag mot Norrköping. Min dag har bestått av jobb, gymmet och film mys med Lisa och Angelica. Nu är det snart dax att åka!

Likes

Comments

Instagram@nathaliekatla