Nu är det bowling som gäller...det går dock inte så bra😂😁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bilder från i förrgår❤️

Likes

Comments

Hejsan allihopa! Just nu sitter jag vid köks bordet och pluggar till ett musik prov tills i morgon. Nu ska jag äta nudlar och sen plugga ännu mera. Hoppas vi hörs! Hejdå!

Likes

Comments

Då har vi varit och åkt skridskor. Det var roligt men efter en stund får man väldig ont i fötterna. Du har vi matte och sen är skoldagen slut, efter det år ska jag till mina kusiner Ellen, John och lilla Luna. Vi hörs puss på er!

Likes

Comments

Då har vi haft vår första lektion svenska.. Det var en piss tråkig lektion. Nu ska vi åka skridskor och det ska bli roligt. Ha de puss på er!

Likes

Comments

Nu blir det mello, vem hejar ni på? Puss på er!

Likes

Comments

Då har jag fått en sängkappa av Sara och Jag tycker att det blev jättebra vad tycker vi? Den är dock väldigt skrynklig med det är bara för att den legat i förpackning. Ha det bra puss på er!

Likes

Comments

Nu har vi varit och ätit på Milan och ätit efter det har vi bara varit hemma och myst med hundarna molly och Alice. Dom är så söta! Ha det puss på er!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag blir det hemgång! Det ska bli skönt att komma hem och träffa min katt Astrid. Och I kväll blir det dans mix på gymmet. Ha det gött, puss på er!

Likes

Comments