Tjoooo guys!

Kör på denna outfit!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Abaaaa , Nocco nocco nocco , den där ständiga längtan efter nocco. Nä men skämt åsido!!!

Nocco är räddningen i vardagen just nu känner jag. Mörkret har sakta men säkert kommit , det är inge snö i stockholm så det känns som att det är mörkt 24/7.  När man vaknar och åker till jobbet vid 7-8 på morgonen är det mörkt sen när jag har slutat och kommer ut så är det mörkt. Mörkret gör mig trött och därför fungerar det utmärkt med en nocco innan det dagliga träningspasset. 

Vilken är eran favorit nocco just nu?

Förut var min favorit nocco caribbean men det känns som en riktig sommardryck , en nocco som man ska knäppa en solig dag. Favoriten jag har nu är cassis den är så sjukt god jag tycker att den passar perfekt på vinter/hösten.

Detta är vad jag sitter och tänker på en söndagkväll så tänkte bara dela med mig av detta haha :D

Likes

Comments

​​

Här kommer jag med några tips för att öka testosteron nivån :)

Tips nummer 1. Träna , träning ökar din testosteron så det är bara att hoppa in i gymmet och pumpa med vikterna!

Nummer 2.  Sömn , försök att sikta på att sova 7-9h per natt.

nummer 3. Vitamin D och vitamin C.

Nummer 4.  Kroppsvikt , om du är överviktig så kommer du i takt med att du går ned i vikt öka testosteronet , men och andra sidan ska man inte ha för lite kroppsvikt för det har en negativ påverkan på testosteronet.

Här kommer några saker som sänker testosteron nivån.

Nummer 1. Soja

Nummer 2. Alkohol till exempel öl.

Nummer 3. Sömnbrist.

Nummer 4. Socker , studier visar att om man äter 75gram socker varje dag så sänker man testosteronet med 25%

Nummer 5. Stress , både fysisk och psykisk stress påverkar testosteron nivån negativt.

Likes

Comments

​​​​​

Tänkte dela med mig av ett litet tips till er som vill jämna ut eller helt enkelt vill färga skägget hemma. Jag personligen har naturligt brunt skägg på sidorna alltså polisongerna men mustaschen och håret på hakan är lite ljusare.

Så det jag brukar göra är att jag åker till H&M och det köper ögonbrynsfärg , jag köper brunfärg och drar i det i hela skägget. Det som är så bra med ögonbrynsfärg är att det är lätt att arbeta med , man får med en liten borste i förpackningen som man bara drar igenom skägget och låter det sitta i 5-15 beroende på hur mörkt man vill ha det.

Detta är ett tips jag rekommenderar starkt ;)​

Likes

Comments

Hej på er alla , detta är mitt första blogginlägg jag någonsin har gjort i mitt liv. På denna blogg kommer jag skriva om allt möjligt mellan träning och skönhet främst för killar :) Just nu tror jag att bloggen ser ganska skarrig ut haha , för att jag har inte lärt mig att designa osv. Men det kommer förbättras med tiden hoppas jag :D

Likes

Comments