Idag så påbörjades den första etappen av min ADHD och psykiatriska utredning och det har nu påbörjats eftersom jag nu varit nykter en längre tid! 


Det känns väldigt skönt att det är igång men det kommer att vara rätt mycket att gå igenom och svara på! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den här veckan som har gått kan sammanfattas så här att den har varit full av tankar och funderingar kring det mesta här i livet men jag valde att faktiskt göra något åt det istället för att grubbla ihjäl mig.!


I Fredags så var jag ute på ett riktigt äventyr och kom inte hem förän sent på natten och nu i Lördags fick jag finbesök och den här gången blev jag uppvaktad och blev bjuden på mat! Dett uppskattas högt! Jag älskar surprice :)Likes

Comments

Tiden börjar att närma sig då det är Alla Hjärtans dag en dag då man vill ge det lilla extra till någon man tycker om och det är en dag då man vill Visa extra mycket kärlek.

Jag vill som de flesta andra tillbringa denna dag med någon alldeles speciell person men jag har blivit rätt kräsen och den personen skall verkligen ha det lilla extra :)

Är det du som får dela Alla Hjärtans dag med mig? Skriv lite om dig själv så kanske det blir vi :)

Lycka till!


Likes

Comments

Idag efter alla möten så svängde jag förbi frisören i Skärholmen där jag brukar klippa mig.


Servicen är bra och gästvänligheten är förträfflig. Idag blev män även erbjuden en kopp kaffe och så fick man sina ögonbryn fixerade helt utan någon extra kostnad och det kallar jag service!

Likes

Comments

Maten blev superduper lyckad både kängurun och potatisgratängen blev Smaskens och det tyckte de andra också.


Jag fick höra att jag aldrig har misslyckats med min matlagning och det tackar jag för! 


Likes

Comments

Frysen även den har hunnits med att inventeras innan middagsgästerna kommer!

Vem hjälper mig att äta från frysen?😂

Likes

Comments

Den här helgen har gått fort och i Fredags hade jag en trevlig middagsbjudning och då åt vi helstekt fläskfile med hemmagjord klyftpotatis. Det blev mumma!


Idag har jag bjudit hem ett av mina ex på middag och det kommer att serveras Känguru och det är faktiskt första gången jag tillagar detta så önska mig lycka till! Vi får se om jag publicerar lite bilder senare! Så håll utkik!

Likes

Comments

Jag har alltid varit den som festat rätt så mycket och det började accelerera för ca 5 år sedan då jag blev arbetslös men arbetade med ideellt att arrangera HBTQfester bla Gaykryssningarna Gaynight ön Hakat på Tallink Silja. Det var enorm stor press och jag försökte dämpa pressen och stressen med alkohol men märkte rätt fort att alkoholen började ta större plats i mitt liv.


Redan då uppsökte jag hjälp men tog det inte riktigt på allvar trotts att vänner påpekade och att jag själv började inse att det var ett problem.

Fortsättning följer....

Likes

Comments

Det har varit en hel del att stå i idag och det började redan tidig morgon då telefonen ringde då jag fick leka psykolog till mitt älskade ex som var lite stressad över olika saker som jag inte riktigt kan gå in på nu.


Sedan blev det ett besök på mottagningen som jag gör tre gånger i veckan för bl. a antabus och lite trevliga samtal. Sedan råkade man dyka på läkaren på vägen ut och delade några ord med henne!


Efter en stund i Huddinge så bärde det av mot Skärholmen och lite storhandel av mat. För mig är mat nästan allt. Jag älskar verkligen matlagning! I Love It!

Likes

Comments