Ja, ni fattar vad detta blogginlägg kommer handla om. Tycker detta ämne är rätt viktigt att prata om. Det finns många som hatar och ogillar folk som har annan läggning än den "vanliga" heterosexuella läggningen. Varför ska det behöva vara så? Är det för att ni har blivit hjärntvättade under uppväxten där mamma och pappa sagt "Det ska vara så, en man och en kvinna"? För mig så är det inte okej att hata en person för den kanske tycker om en som har samma kön. Personligen tycker jag det är fel på er som inte kan acceptera all sorts kärlek.

Förr när jag var yngre var jag jävligt naiv och dum rätt ut sagt. Men jag växte och insåg att jag tyckte fel. Jag kallade mig själv för homofob utan att ens veta vad det ordet betydde, knappt. Det var precis som om jag var stolt över det. Jag har haft tur att jag äntligen kommit till insikt och förstått att ALL kärlek är bra kärlek (om det inte är incest). 

Dessutom tycker jag att homosexuella par ska få skaffa barn. Och gifta sig. De ska ha samma rättigheter som alla andra. Särbehandla inte en person på grund av deras läggning. Alla är lika mycket värda (så länge man inte är rasist). Jag har en del vänner som är bisexuella och vissa som inte ens benämner vilket kön de är. Som tur är har inga varit elaka eller så emot dem. För det säger jag bara att jag accepterar inte när folk trakasserar och är rent ut sagt idioter. 

ALLA ÄR LIKA MYCKET VÄRDA OAVSETT LÄGGNING!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments