Har varit hos Folkuniversitetet nu på mitt möte och det gick bra. Ska vara där måndagar och torsdagar. Fast ska dit imorgon istället på torsdag då handledaren inte kommer vara där. Jag hoppas verkligen att detta kommer bli bra och att jag kommer nån vart. Skulle vilja utbilda mig på nytt, men vet inte om jag skulle orka. Jag vet ingenting och hoppas jag börjar veta nu! Nu måste jag börja ställa alarm och gå upp i tid... 😒
Jag har lagt ut datorn till salu på Tradera och än så länge går det bra. Kommer få min iPad snart! 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Sitter i soffan hos mamma och kollar Grey's Anatomy. Idag ska jag till Skövde och ikväll blir det fest hos en kompis. Har äntligen fått en kallelse till Folkuniversitetet och ska dit på tisdag. På söndag kommer syrrans nya katt så hon vill att jag ska hålla koll på Edward och den nya katten så dem inte dödar varandra. Dessutom ska pappa vara hundvakt i två veckor så måste vara hemma och se till henne också.

Ska sälja/byta min Asus Eeebook, så om någon är intresserad fortsätt läsa! 😉

"Säljer min två månader gamla Asus Eeebook. Inget fel på datorn! Datorn är 11', alltså en liten dator. Operativsystemet är Windows 8.1 (med Bing). RAM-minnet ligger på 2 GB. Datorn fungerar perfekt till arbeten och surfa. Det ingår 1 års försäkring! Vill ha 3000 kr.

Kan även bytas mot en iPad i samma prisklass!
(Utlagd på fler köp & sälj-sidor!)"

  • 132 Readers

Likes

Comments

Kollar på tv i soffan hemma hos pappa. Idag har jag kollat till Edward för att se till så han vänjer sig bra. Idag låg han bredvid mig i Jennifers bäddsoffa och kommer sakna det så mycket när jag är hos mamma... Saknar fortfarande Viktor jättemycket hos pappa. Nu har jag iallafall fått reda på när jag ska börja min aktivitet via arbetsförmedlingen, den 23:e november. Alltså om två veckor. Vet inte hur jag känner över det, men det blir väl bra. Förhoppningsvis får jag ett jobb via dem. Bara vänta och se.

Likes

Comments

Hemma i Mölltorp nu och har ändrat lite på bloggdesignen. Tyckte det var dags för det! I måndags var jag på arbetsförmedlingen och träffade min nya handledare. Bestämde vad som hända näst typ. Hen ville att jag skulle berätta om mitt liv och så, för att kunna hitta något bra till mig att göra. Ehm, hen förslog att jag skulle uppsöka psykolog på grund av det som hände på min förra praktikplats. Vill ni veta vad jag säger om det? FUCK YOU. Den enda som kan hjälpa mig med det är jag själv, men tack för tipset! Dessutom ska jag få EXTRA stöd, så istället för att vara på stället där de stöttar mig osv i mitt jobbsökande i fyra timmar per vecka, bestämde hen att jag ska vara där åtta timmar. Tack.

Kollade igenom bloggen samtidigt som jag funderade på hur jag skulle ändra designen. Mycket har hänt under de senaste två åren. Ända sen jag tog studenten har absolut ingenting hänt i mitt liv, typ. I söndags hjälpte vi syrran att flytta så nu bor hon inte med oss längre. Trodde faktiskt inte jag skulle bry mig så mycket, men det känns lite nu. Vem ska jag vara med när jag är ensam hemma? Vem ska jag bli förbannad på och bråka med? Och hur ska det bli utan Edward? Min syster ska ta över Edward så länge tills jag flyttat hemifrån. Det är tur att jag har en nyckel hem till henne så jag kan hälsa på när jag vill!

Likes

Comments

I was born in a thunder storm, I grew up overnight
I played alone, I played on my own
I survived

I wanted everything I never had, like the love that comes with light
I wore envy and I hated that
But I survived

I had a one way ticket to a place where all the demons go
Where the wind don’t change and nothing in the ground can ever grow
No hope just lies, and you’re taught to cry into your pillow
But I survived

I’m still breathing, I’m still breathing, I’m still breathing, I’m still breathing
I’m alive
I’m alive
I’m alive
I’m alive

  • 87 Readers

Likes

Comments