Ida Lovisa Mattsson - vad ska jag säga? Och vart ska jag börja? Ett som är säkert är att hon gör sitt stjärntecken rättvisa. Hon må ha kort stubin och säga vad hon tycker, men det gör också henne till den Ida Lovisa Mattsson jag känner och har känt i 14 år. Och om man vänder på det så betyder det faktiskt att hon är uppriktig och ärlig och att hon vågar vara sig själv - Något som är få förunnat i denna värld. Det gör henne även till den perfekta personen att urskilja vilka vänner som är äkta och vilka som är ej. Att vara populär och ha 1000 vänner betyder inte att alla de vännerna är äkta. Jag vet det eftersom Ida har lärt mig det. För vad är 1000 falska vänner gentemot några få som är äkta?
När jag har varit utsatt och inte vågat försvara mig själv har hon stått upp för mig och det är jag evigt tacksam för.
Man kan inte säga att man är "bekant" eller "bara känner" Ida - så funkar det inte. De som håller henne nära har känt henne länge och vet att hon älskar på sitt sätt, hon kramas på sitt sätt, hon säger tack och förlåt på sitt sätt och det kan bara äkta vänner förstå. I mitt fall är hon faktiskt min bästa vän.
Jag älskar dig, Ida Lovisa Mattsson. ❤️

/ Anna Gyllingberg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men bara sådär så grät jag till fyra olika tv-program. Vampire Diaries förstår jag, då det avsnittet var sorgligt. Tänker inte säga vad som hände så jag inte vet om ni läsare sett det! Är på säsong 6 och det har ju inte släppts i Sverige än. Och blir så jävla irriterad på folk som bara klagar hela tiden. Vafan, gör något åt situationen istället för att tycka synd om dig själv? Eller är jag den enda som tycker det? Och vad är det med folk som stirrar på en!? Sitter på bussen hem och det är en gammal dam som sitter och iakttar allt jag gör, alltså wtf?!?

Har bytt p-piller nu så kan vara därför. En av biverkningarna kunde vara humörsvängningar. Åh, orkar inte! 😞

Likes

Comments

Gillar egentligen inte Linus Svenning. Hans förra bidrag i mello var hemsk, en utav de värsta låtarna jag visste. Men den här var fanimej riktigt bra! Rekommenderar den starkt alltså! 😄


Likes

Comments

Sitter hemma hos Dennis och väntar på honom, min dator och på att åka hem till lilla Mölltorp. Dennis har varit hos sin häst så han är påväg hem nu. Lämnade in datorn på lagning i fredags så idag kommer den vara klar så jag får ta med den hem. Hårddisken lade av så datorn kunde inte starta. Får betala 2500 kr för att laga skiten... Och 250 kr ytterligare för att fixa min externa hårddisk. Råkade kryptera den när jag installerade den så hade inte kommit åt mina filer isåfall. Och då hade jag fått skriva om gymnasiearbetet för tredje gången, och det är jag verkligen inte sugen på! Så 2750 kr allt som allt lägger jag ut. Men kommer iallafall ha en fungerande dator igen. Efter jag fått datorn ska jag åka hem till Mölltorp och umgås med familjen till på fredag för då åker jag tillbaka till Dennis.

Förlåt för att jag inte skrivit på ett tag, men visste verkligen inte vad jag skulle skriva om.

Likes

Comments

Thåström kan! ❤️


  • 109 Readers

Likes

Comments