Gårdagen var en av de bättre dagarna på ett bra tag. De dåliga tankarna höll sig borta för det mesta och när de väl var där lät jag inte dem ta över så som de lätt annars gör.
Utan matchen jag hade igår kväll hade jag säkert deppat ihop igen.
När jag utövar någon sorts sport glömmer jag allt annat, allt fokus ligger på att prestera, läsa av spelet och bidra med sitt bästa. Inte behöver jag säga att jag är en riktig vinnarskalle fast inte i den benämningen att jag skyller på andra vid förlust. Vi kan vinna en match och ändå kan jag vara surig, just gör att jag inte nådde upp till den nivån prestationsmässigt som jag vet att jag kan.
Att vara såpass självkritisk som jag är har nog bidragit en del till varför jag mår som jag gör idag. En annan faktor är det ekonomiska. Kommer skriva ett inlägg om det ikväll eller imorgon för just nu sitter jag och ska försöka äta upp min lunch.

Tillbaka till en av de sakerna som håller mig glad det vill säga sporten.
Som liten har jag nog testat på det mesta tex: dans, fotboll, ridning, luftgevär, taekwondo m.m två av dessa sporterna håller jag aktivt på med fortfarande och det är fotboll samt ridning.
Att ta mig till träningen kan ta emot så mycket ibland, ingen ork, ingen vilja för allt känns hopplöst men ändå tvingar man sig dit för man vet att när man väl fått på sig sina dubbskor och kliver ut på planen då försvinner alla tankar, man blir fri för nästan två timmar. Adrenalinet rusar genom kroppen och en glädje sprider sig för allt man tänker på är att prestera, hjälpa sina lagkamrater. Att man är härligt trött fysiskt och psykiskt efteråt hjälper ännu mer, en varm dusch, en macka och sen slocknar man snabbt i sängen. Annars brukar jag ha svårt att somna om jag inte är helt utmattad vilket jag är ganska många dagar just pga att hjärnan går på högvarv alltid, jobbar och sover oftast ganska dåligt.
Dessutom är vi för tillfället inneboende i en lägenhet där det varit några incidenter som gör att jag är ständigt orolig på nätterna. Har hänt två ggr att personen vi delar lägenheten med har stått i dörröppningen. Ena gången låg jag och sov medan sambon satt och spelade. Han hade hört dörren glida upp lite men tänkte inte så mycket på det. Några minuter senare när han vände sig om hade personen snabbt vänt och lämnat vår dörröppning.
Känns inget vidare att vet att man när som under nätterna kan varit bevakade.
Vi har dock fått förstahands kontrakt på en lägenhet som vi får tillgång till i början på juli. Ska bli så skönt.

Nej, blev ett kortare inlägg nu för jag måste tillbaka till jobbet!

//miss unknown 🤷🏼‍♀️

Likes

Comments

Att vakna, vända sig och snabbt därefter känna att sambon också vänder sig, kryper närmre och smyger en arm runt ens kropp ger mig sån glädje och trygghetskänsla!

Är för övrigt inne i en Depp period just nu, senast igår kväll deppade jag ihop när vi skulle lägga oss. Planen om att sätta på en film och mysa blev lite åt helvete. En film startades men vad gör det när man bara vill somna och glömma allt?
Tankarna om att man är otillräcklig, inte lever upp till de förväntningarna folk har eller tankarna om hur lätt och bra det hade varit ifall jag bara körde av vägen och därmed hade tagit mitt sista andetag, dessa tankar tar över mer och mer.
Ifrågasätter och förstår inte alls varför min sambo är med mig.
Är det för att komma hemifrån?
Är det för att jag oftast är för snäll?
Är det för att jag är ett andrahandsval?
För enligt mig förtjänar han så mycket bättre. Han kan få så mycket mer än det jag kan erbjuda. Tanken på att han kommer lämna skrämmer mig något oerhört, det får mig att stänga av känslorna för om han lämnar just då är det lättare att hantera det, eller hur?
Ändå i bakhuvudet vet jag om att detta tankesättet kommer vara mitt fall mot ensamheten.

Svårt att bryta tankemönstret när man blivit krossad och utnyttjad förr utav både kompisar och ex.
Varför skulle denna killen vara annorlunda?
Vårt förhållande började väldigt dåligt vilket gör att jag som redan har tillits problem övertänker alldeles för mycket.
Jag menar, om löften brutits så lätt, så många gånger förut, vad hindrar honom från att göra det igen?
Hur kan jag veta att han inte är ännu en manipulativ person i mitt liv?
Varför är jag ens kvar när jag har dessa tankar i mitt huvud?
Jo,därför han är en utav de bästa sakerna i mitt liv, en utav dem sakerna som gör att jag inte tar steget till att köra in i ett träd i ett desperat försök att avsluta livet utan att ge alltför mycket skuldkänslor till nära och kära.
Jag kan ju ha väjt för ett djur?
Fått vattenplaning?
Hittat en isfläck?
Så otroligt många scenarion.
Han får mig att må bra, vara lycklig och våga planera en framtid ihop med någon.
Jag vet att du nu ifrågasätter min dubbelmoral men den historien om brutna löften tar jag en annan gång, bilden kommer klarna upp och det kommer bli förståeligt hur jag tänker runt allt detta.

Dessa tankar har jag aldrig delat med mig utav till någon.
I andra människors ögon är jag en glad, envis och bra presterande person som ändå lyckas okej i livet.

Jag vill så gärna berätta för min sambo om mina tankar men jag vågar inte pga andra olika orsaker som kommer komma upp så småningom i bloggen.
Känns så skönt att äntligen kunna få tankarna ur huvudet utan att någon vet vem jag är.
Utan att någon dömmer mig.

Men som sagt, dagen börjar bra men mycket består och mycket kan hända.

Tack för mig! // miss unknown 🤷🏼‍♀️

Likes

Comments