Det här är berättelsen om hur jag kom hit, hit där jag är idag. Hur jag blev stark, hur jag blev självsäker & lycklig, hur jag lärde mig att älska mig själv. Jag blev under grundskolan ofta kränkt och mobbad pågrund av att jag rundare än alla andra. Kväll efter kväll gick jag hem och grät och önskade att jag också kunde få vara smal och snygg. Önskade att jag kunde bli accepterad, önskade att andra skulle tycka jag var fin och framför allt önskade jag att jag en dag skulle tycka att jag själv var fin.

När jag var 13 år så fick jag nog och det var då jag utvecklade bulimi. Jag hade två kompisar som jag visste spydde upp sin mat och de hade båda blivit mycket smalare. Jag tänkte att detta måste fungera, jag skulle också bli smal och snygg. Plus att jag älskade att äta för mycket för att kunna svälta mig själv så jag tänkte att det här måste vara det bästa sättet att gå ner i vikt på. Första gången jag stoppade fingrarna i halsen så blev jag så trött efteråt att jag la mig och sov i två timmar. Det är ansträngande för kroppen att spy, inte bara för att all mat försvinner ur systemet. Men efter ett tag så vande jag mig och jag behövde inte gå och sova efter varje gång jag spytt. Detta gjorde också så att jag tryckte i mig massa godis,glass,chips och och annat onyttigt bara för att jag visste att jag kunde spy upp det sen. Min vardag bestod alltså av att trycka i mig så mycket onyttigt jag bara orkade och sen drabbas av ångest och springa ner och spy upp det. Jag kunde i stortsett inte äta någonting alls utan att känna behovet av att få det ur mig igen. Under två års tid pågick detta.

Jag ansåg inte att jag behövde någon hjälp eller att det jag höll på med på något sätt var farligt. Dock visste jag att omvärlden tyckte det och därför berättade jag inte om min ätstörning för någon, det var inte något jag ville prata om för jag visste ändå att folk bara skulle försöka stoppa mig och gång på gång tala om hur dåligt det jag höll på med var. Sjukdomen var en del av mig själv och en del av min vardag, och jag såg inget problem med det. Dock minns jag ångest attackerna jag fick direkt efter att jag ätit något och innan jag åt något så var det första jag tänkte på var närmsta toalett fanns och om det fanns mycket folk kring den. För direkt efter jag ätit var jag tvungen att spy, jag kunde inte sluta med det. Nu i efterhand kan jag se hur dåligt jag mådde, jag orkade knappt med skolan och verkligen inte att göra saker efter skolan. Jag orkade knappt umgås med vänner heller, det ända jag gjorde var att åka hem, äta och spy. Jag hade absolut ingen energi till något i livet men det märkte jag inte då.

Efter en tid så kom min mamma på mig, mitt rum var i källaren på nedervåningen och jag hade en egen toalett som ingen annan gick på därför så kom jag undan ganska länge utan att någon visste något. När mamma förstod vad som pågick så försökte hon prata med mig och för de mesta var hon arg och sa att jag var tvungen att sluta. Hon förbjöd mig. Men detta hjälpte inte, jag blev bara arg och tyckte att hon skulle skita i vad jag gjorde. Jag tyckte ju att jag mådde bra så varför skulle hon säga åt mig hur jag skulle leva? Nu i efterhand så tänker jag absolut inte så och självklart förstår jag hur orolig och rädd min mamma var, hon ville ju bara att jag skulle må bra. Men i dina period av mitt liv var jag mycket svag och verklighetsbilden var en helt annan än den jag har idag. Min mamma kontaktade min pappa och sa åt honom att hålla koll på mig varranan vecka när jag bodde där. Min lillasyster blev också informerad och kanske var det hennes ord som brändes mest. Hon var rädd och arg och hon försökte hjälpa mig, men jag stötte bara bort henne och skrek att hon skulle dra åt helvette. Jag skäms över hur jag betedde mig under denna period och över hur dålig förebild jag blev för min yngre syster. Jag stötte bort min familj och ville bara att de skulle sluta bry sig. För jag tänkte inte sluta, jag ville inte sluta. Därför ser jag ätstörningar som en otroligt alvarlig psykisk sjukdom. För man vet inte själv att man är sjuk.Man ser inte vad som händer och hur man beter sig för man har ingen övernsstämmande verklighets bild. Man skadar inte bara sig själv utan man skadar alla man älskar också och det värsta är att det inte finns någon medecin som botar sjukdomen, den är svår att bli frisk ifrån och det kan man förstå när den sjuka inte äns själv kan se att sjukdomen finns.

Efter ett tag upptäckte jag träningen. Men till en början blev detta nästan ännu mer destruktivt för mig. Jag slutade inte att spy upp min mat och utöver det tränade jag som en galning. Jag kunde vara på rullbandet i två timmar och detta utan att ha någon energi kroppen. Jag rasade i vikt men det såg jag inte själv. Jag minns mycket lite från denna period, kanske har jag trängt bort det från mig själv. Dock vet jag att den här perioden var den som var värst. Efter mycket oro, alvarliga samtal och utskällningar hemifrån och efter att jag träffat min nuvarande pojkvän började jag sakta förstå att jag var sjuk och att jag måste lyckas bli frisk. Men ångesten fanns kvar där som en stor klump i magen varje gång jag åt något och den var för stark för att jag skulle kunna stå emot den. Kanske var det änu värre nu när jag själv visste att jag var sjuk, det blev som en kamp mellan två delar av mig själv. Den som ville fortsätta att äta och stoppa fingrarna i halsen och den som ville bli frisk och slippa sjukdomen som tagit över hela mitt liv.

Att jag just nu ville bli frisk hade nog mycket att göra med min nyfunna kärlek. För när man älskar någon och han älskar än tillbaka för den man är och ingen annan så byggs självförtroendet upp. Han gav mig en bild av mig själv som jag aldrig har haft tidigare och detta var första steget på min väg mot att bli frisk. Perioderna med träning svajade och ibland kunde jag ha uppehåll på flera veckor, antagligen för att min kropp inte orkade. Jag var svag men jag var lite starkare än innan och jag visste att jag måste lyckas övervinna min ångest.

Jag började gå till gymmet fem gånger i veckan och efter några veckor började jag faktiskt se reslutat, jag var stolt över mig själv. Och detta var en otrolig utveckling för mig. För innan hade jag inte kunnat se hur jag blev smalare och jag hade aldrig kunnat vara stolt över mig själv. Sjukdomen var inte något jag var stolt över det var något jag skämdes över. Jag började läsa fler och fler bloggar och tränings tidningar och jag fylldes med inspiration. Det hade nu väckts något i mig som jag på många år inte upplevt, motivation och vilja. Dessa bloggar som jag läste uppmuntrade till att äta mycket och detta förvånade mig, hur kunde de se ut sådär om de åt mycket? Jag förstod inte. Jag började läsa på mer om nyttig kost och lärde mig snabbt vad man skulle äta; proteiner, naturliga fetter, kolhydrater i lagom mängd, och vad man inte skulle äta; socker, tillsatta fetter, snabba kolhydrater. Jag utvecklade en förståelse för vad som gör vad i kroppen. Att förstå det var också ett stort steg på vägen. Jag bestämde mig att jag också skulle leva som de idoler jag hade fått.

Jag fortsatte med min träning men istället för att bara träna kondition började jag fokusera på stryka, jag hade en lång väg framför mig med en kropp som var svagare än de flesta. Jag började äta nyttigt och undvika allt onyttigt jag tryckt i mig tidigare. Detta var till en början otroligt svårt och varje gång jag vek mig och åt något onyttigt så kom ångesten och tvingade mig att spy upp det jag ätit. En lång period var det så, jag kämpade, jag fick ett återfall och jag kämpade igen. Men vad är det man brukar säga “fall down seven times, stand upp eight”. Jag kämpade och jag ville mer än någonsin bli frisk. Resultaten kom snabbt, min kropp blev starkare, jag orkade mer, jag skrattade mer, jag var lyckligare. Jag blev bättre och bättre på att stå emot ångest attackarena som dessutom kom allt mer sällan. Jag hade helt slutat äta onyttiga saker, jag åt en sund kost och jag tränade fem dagar i veckan. Jag hade blivit frisk och jag hade hittat den livsstil som jag idag älskar mer än allting annat.

Det är svårt att förklara hur bra jag mådde när jag äntligen blivit frisk. Jag hade så mycket energi, jag var glad, det gick bra i skolan och jag njöt av livet som jag aldrig trott att jag skulle göra igen., och framför allt jag älskade mig själv som jag aldrig gjort förr.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har fått många frågor om hur en vanlig dag ser ut för mig, och hur jag hinner med träningen och även allt annat. Jag vill börja med att säga att det inte finns någon som inte har tid. Om man vill något så finns det alltid sätt att göra tid på! Jag går i skolan 5 dagar i veckan, och har läxor och prov som alla andra, jag jobbar utöver det varje helg. På loven jobbar jag 6 dagar i veckan 10 timmar om dagen. Jag har en familj som jag hinner vara med, vänner och en pojkvän. Trotts detta hinner jag gymma 2 gånger om dagen! Så kan jag så kan du 😉
Jag går vanligtvis upp vid 5-6 på morgonen och springer antingen 5 km utomhus innan frukosten, eller så åker jag till gymmet och kör 1 timme crosstrainer, de beror på vilket humör jag är på och vilket väder det är. Sen åker jag till skolan/ jobbet och efter det åker jag till gymmet och kör ett styrkepass. Dagar då jag slutar tidigare så hinner jag även träffa vänner eller annat kul!😚 så ser en vanlig dag ut för mig!

Likes

Comments

Igår fick jag hem en hel låda av underbara produkter från gymgrossisten! Bland annat tightsen, t-shirten och shaken som jag har på bilden! Utöver det så fick jag 1 kilo whey protein med rasberry, blueberry icecream smak, så himla god, rekommenderar starkt! Fick även BCAA med tropical mango smak, super god och jätte effektiv, och flera protein bars, perfekta som nyttiga mellanmål! Finns oändligt med goda smaker! Tycker ni ska gå och in och beställa hem lite saker till er själva, ibland behöver man skämma bort sig själv! Alla dessa saker kommer underlätta för er att få den sommarkropp ni vill ha!


Likes

Comments

Många tänker och tror att man ska träna bara för att få en snyggare kropp och för att andra ska acceptera en, men det handlar inte bara om det. Självklart är det ett plus med att träna att man får en snyggare och starkare kropp och blir nöjdare med sig själv men det handlar om mer än bara det ytliga.

Psykiskt mår du tusen gånger bättre när du tränar regelbundet. Det måste inte vara att gå till gymmet och lyfta vikter i flera timmar utan de kan vara att gå en promenad varje kväll eller att gå ut och springa några kilometer varje vecka, eller att cykla, gå på yoga, det finns oändligt många former av träning och alla dessa bidrar till en förbättrad psykisk hälsa. Man mår inte bra av att inte röra sig, jag tror säkert att ni känner igen er i att känna er illa till mods eller sega när ni bara legat i sängen en hel dag, om man instället tar någon timme till att träna så slipper man den där jobbiga känslan sen. Då kan du ligga i sägen och göra ingenting och faktiskt känna att du är värd det. Vi människor mår bra av att göra något som vi vet är nyttigt varje dag, så är det bara.

Och inte bara det, i längden blir man så mycket piggare när man tränar och man får massor av livsenergi! Kroppen blir starkare och det blir även psyket. Det finns oändligt många anledningar till varför man ska träna. Men jag vill bara påminna er om att ni ska göra det för er själva och inte för någon annan.

Likes

Comments

Här nedan kommer 5 tips för både resultat i träningen men också för att känna sig lycklig! 

​1. Skriva tränings dagbok

​Skaffa dig en bok/ett kollegieblock där du antecknar allt som har med din träning att göra. Gör ett tränings schema som du skriver upp.  Skriv upp hur du äter, har du något speciellt kostschema? Något speciellt du undviker? Väg dig, mät dig själv runt midjan, låren, rumpan, armarna osv. Efter 2 veckor så väg dig igen, har det blivit någon skillnad? Skriv upp det. Skriv upp hur många kilon du klarar i olika övningar och skriv upp varje gång du ökar vikten. Du kommer på detta sätt se dina resultat, för det är annars lätt att inte se sina egna framgångar. 

2. Sätta upp mål för dagen 

​Om du sätter upp små mål varje dag så kommer det kännas som att du gjort något stort varje dag, som att du lyckats med något och det känns otroligt bra! Ett exempel kan vara; idag ska jag springa 5 km eller idag ska jag klara 30 armhävningar osv. Sätt inte upp mål som inte går att nå, utan sätt upp mål som är krävande men som du faktiskt tror att du kan klara om du verkligen anstränger dig. 

3. Ut och spring innan frukosten

​Många klagar på att de är morgon trötta eller på att de blir för tidigt att gå upp en viss tid. Men sanningen är att det är bara ursäkter, om ni väl bestämmer er för att göra något så kan ni det!  Visste ni att kroppen bränner mest fett när man rör på sig på morgonen? Jo så är det och därför bör man utnyttja denna fördel! Men inte bara är det bra för förbränningen att springa på morgongen, det är uppfriskande och du vaknar till! Det kommer att vara jobbigt i början, men när du väl har fått in vanan så kommer du att tycka om det lycka mycket som jag!  ( Det ger dig tid att sätta upp dina mål för dagen också). 

4. Ät mycket men nyttigt 

​Något som många har missuppfattat och också lett till att många inte orkar leva hälsosamt är att man inte får äta mycket. Detta är falsk fakta. Du får äta massvis!!! Du gör av dig med jätte mycket energi och därför behöver du få i dig ny! Självklart ska man inte slänga i sig massor av onyttigt men så länge du har koll på VAD du äter så kan du äta otroligt mycket! Man behöver aldrig gå hungrig och detta är viktigt att komma ihåg, för du kommer inte se framsteg om du inte äter ordentligt!

5. Skriv upp 5 saker som varit positiva med dagen/ som du gjort bra!

​Slutligen, så när dagen är slut så skriv ner 5 saker med dagen som har varit bra. Det kan tillexempel vara att du nådde målen som du satte i början av dagen, att du körde några extra squats på gymmet, att du struntade i efterätten som fanns där hemma, eller att du fick bra betyg på ett prov i skolan eller gjorde bra ifrån dig på jobbet. Jag lovar dig det känns jätte bra när man gör detta dagligen och man får en positiv inställning till allt! 

Hoppas att ni tar användning av dessa tips och att de funkar även för er!


Likes

Comments

Godmorgon!
Tänkte slänga in lite tips för er som vill börja träna rumpan! Squats är den absolut viktigaste och bästa övningen! Den tränar inte en muskel utan nästan alla i benen och rumpan! För det första så tipsar jag verkligen att titta er själva i spegeln för att få in rätt teknik, om ni är osäkra på hur de ska se ut så finns de massor av videos på youtube! När ni känner er säkra på detta så tycker jag absolut man ska börja med 30 day squat challenge! Jag bifogar en bild längre ner där det står hur många squats man ska göra varje dag. Första gången kommer du antagligen uppleva denna utmaning som väldigt jobbig, och det är inget konstigt! Men håll ut för den ger verkligen resultat! Du kommer både se resultat och framför allt känna! Benen blir mycket starkare och efter denna är du mer än redo att börja köra squats med skivstång och vikter! Jag kör fortfarande denna challenge då och då och jag tycker fortfarande att mina ben känns starkare efteråt och de brukar också leda till att jag kan öka vikterna på skivstången när jag squatar!
Mer än squats så är utfall super effektiva! Börja utan vikter sen när du känner dig säker så kan du börja köra antingen med skivstång eller med kettlebells/hantlar i händerna!
Längst ner i inlägget ser ni mina resultat när de gäller just ben och rumpa under 1 år av träning!

Likes

Comments


Idag körde jag ett stenhårt bröst,axlar, biceps&triceps pass efter 1 timmes cardio! Maxade 40 kg bänkpress så idag är jag nöjd. Nu blir det en god omelett till lunch innan det är dags att plugga och städa. Senare ikväll blir det en timmes Power walk med min underbara mamma!

In och kolla på gymgrossisten! Mina favoriter som jag använder dagligen!:

BCAA watermelon ( kostar just nu bara 159kr)

Jag använder denna varje dag, ( dricker den under träningen). Jag tycker att det gör en enorm skillnad! Du har mycket mer energi och det känns som att du orkar hur mycket som helst. Jag rekommenderar denna produkt starkt för att kunna köra ett långt och bra gympass.

BCAA (Branched-Chain Amino Acids) är det internationella samlingsnamnet för de tre grenade aminosyrorna L-Leucin, L-Valin och L-Isoleucin. Denna BCAA-produkt från Chained Nutrition kommer i högkoncentrerad pulverform och är helt fri från såväl socker som kolhydrater.

Allt protein man äter spjälkas och bryts ned till enskilda aminosyror innan de görs tillgängliga för musklerna, i BCAA Hardcore är aminosyrorna redan separerade och befinner sig alltså i fri form, vilket ger ett förbättrat upptag och en förstärkt effekt.

Råvarorna i BCAA Hardcore håller högsta tillgängliga kvalitet. Förutom BCAA innehåller produkten den viktiga aminosyran L-Glutamin i fri form.

De gör att de kan vara musklerna tillgodo i stort sett omedelbart efter intag. Det snabba muskulära upptaget gör att proteinsyntesen stimuleras med större effekt än av motsvarande mängd aminosyror från intakt protein och att frisättningen av tillväxthormon ökar!

Stimulansfri energi
Grenade aminosyror har även en mentalt och fysiskt uppiggande effekt, eftersom efter intag tillfälligt sänker koncentrationen av den sedativa aminosyran L-Tryptofan i kroppen. Detta gör BCAA Hardcore till en utmärkt "lightvariant" av en PWO - helt fri från kreatin och koffein.

BCAA

BCAA är som aminosyror beträffande överrepresenterade i mänsklig muskelvävnad där de utgör hela 30 % av totalvolymen. Under hård träning bryts muskelfibrerna och i förlängningen dessa aminosyror ned, genom att förse kroppen med BCAA i samband med träning kan denna nedbrytning motverkas och istället lämna plats för uppbyggnad genom påskyndad återhämtning.

Ripped Hardcore (fettförbränningspiller) (just nu 50% rabatt)


Jag använder dessa dagligen. 1 piller innan morgon cardion! Jag har sett stora resultat på bara någon vecka. Att dessa piller ökar fettförbränningen är det ingen fråga om! Tipsar starkt för dig som vill bränna mer fett!

Product of the Year 2013

Ripped Hardcore innehåller en kombination av koffein, zingiber officinale, katechiner, gallussyra och chilipeppar. En ingrediensblandning som samverkar synergiskt för att åstadkomma en sak: snabb och okomplicerad viktminskning!

Att vara på diet är förenat med vissa mödor och de mest svåruthärdliga av dessa är trötthet och hunger. Ripped Hardcore är verktyget som hjälper dig uppnå önskad viktminskning genom att reducera omfattningen av dessa!

Den höga koffeinhalten i Ripped Hardcore gör dig pigg och bidrar med välkommen energi så att du kan träna med bibehållen intensitet trots energiunderskott. Att vara pigg bidrar även till högre spontanaktivitet vilket ger en höjd energiförbrukning. Förutom att du orkar träna längre och hårdare så bidrar dessutom koffeinet till en ökad termogenes (kroppsvärme) samt en frisättning av fettsyror från fettväven för förbränning.

Katechinerna från grönt te-extraktet dämpar aptiten samtidigt som gallussyran förbättrar insulinkänsligheten, chilipepparns capsinoider ökar kroppstemperaturen och därigenom energiåtgången i den basala ämnesomsättningen.

Ripped Hardcore innehåller en utomordentligt rejäl dos Capsicum, vilket verkligen skiljer detta tillskott från mängden, och ger den verkligt kännbara effekt som blivit Ripped Hardcores signum!

Zingiber stödjer även den en ökad termogenes, förbättrar matsmältningen och ger en ökad mättnadskänsla. Olivbladsextraktet kan öka mängden T3, kroppens fettförbrännande hormon.

Oslagbar energi - målmedvetet fokus - oslagbar fettförbränning.

Ripped Hardcore är en absolut storsäljare och efterfrågan verkar aldrig sina - ta chansen att nå din drömfysik du också!

Synephrine (fettförbränningspiller)

Jag använder dessa och rippedhardcore varje dag och jag tycker att dessa tillsammans har gjort en stor skillnad! Självklart måste du även träna för att det ska bli skillnad, du kan inte bara ta pillrena och vänta, dom ökar bara din fettförbränning när du väl tränar!

Synefrin är en stimulantia som har effektuella likheter med läkemedeksklassade efedrin. Skillnaden är att synefrin har en något mjukare verkan, vilket gör den till ett mycket säkrare, effektivare och hälsosammare kosttillskott.

Synefrin har en svagt stimulerande effekt på det sympatiska nervsystemet, vilket gör dig piggare, mer alert och mer fokuserad. Det har även en hämmande effekt på hungern, något som är högst välkommet under en strikt diet.

Whey-80 (Protein pulver) (just nu bara 127kr)

Proteinpulver tycker jag är otroligt viktigt då iallafall jag alltid är helt slut efter ett träningspass! Pulvret blandar du med vattnet i en shaker och sen är det klart att dricka. Du får tillbaka engerin men framförallt så får dina muskler det protein dom behöver för att återhämta sig efter träningen!

Hård träning, oavsett idrott, kräver ett medvetet och högt näringsintag. Om näringsintaget är för lågt börjar kroppen bryta ned muskelmassa istället för att bygga upp och återhämta. Framförallt protein är viktigt att hålla högt om man för en aktiv livsstil, eftersom protein är uppbyggt av aminosyror som svarar för den viktiga uppgiften att bygga upp musklerna och stödja muskelåterhämtningen.

För att hindra muskelnedbrytning bör man få i sig högvärdigt protein ungefär var tredje timma. Protein finns t.ex. i animaliska livsmedel, soja och i proteinpulver. Kyckling, kött och ägg är exempel på vanliga proteinkällor.

Dock kan det upplevas som svårt att få i sig den mängd proteinrik mat som krävs för att kunna motverka nedbrytningen och se tydliga resultat. Tid, stress, ork, pengar och mättnad är alla faktorer som vanligtvis försvårar möjligheten att hålla ett högt näringsintag.

Det är just här som Whey-80® fyller sin funktion: Att erbjuda dig ett enkelt och praktiskt sätt att tillgodogöra dig rätt proteinmängd utöver din vardagliga kost!

Det var mina personliga favoriter! Tycker att ni alla ska pröva dem och se skillnaden!
Likes

Comments


Kom nyss hem efter en 8 timmars dag på jobbet och ett två timmars gym pass (cardio och mage). Att vara ny duschad och sitta i mjukis kläder med en kopp te i handen efter en sådan här söndag måste nog vara bland de bästa som finns. Imorgon är det måndag och ny vecka, nya mål och nya framsteg. För mig startar 2 månader utan godis,läsk,glass,chips,bullar,saft och allt liknande, ingen cheatday på tvåmånader alltså. Det blir en rolig utmaning och det finns ju faktiskt massa annat gott, som frukt och nötter! 

Likes

Comments

Idag är jag ännu gladare än vanligt då jag fått beskedet att jag från och med nu kommer att bli sponsrad av gymgrossisten! En otroligt rolig möjlighet som jag är jätte glad att jag fått! I höst börjar jag även tillsammans med ptn Rickard Bravo att finslipa formen för att nästa år kunna ställa upp i min första bikinifitness tävling! Oerhört taggad och redo att lägga all tid och energi på denna livsstil som jag älskar mer än allt. När man har en dröm och många mål på vägen så är allt möjligt. För 3 år sen var jag överviktig, jag var 150 cm lång och vägde hela 66 kg. Jag mådde så otroligt dåligt men det tog tid innan jag insåg att det bara var mitt eget fel och att det bara var jag som kunde rädda mig själv. Jag gick ifrån att vara överviktig till att ha ätstörningen bulimi. Jag började nu att rasa i kilon men svagare än jag var då kunde man nog inte bli. Mitt psyke var ostabilt och jag hade ingen ork till något alls. Även om jag nekade det då så mådde jag nu ännu sämre än innan. Det tog lång tid och många svåra och jobbiga perioder innan jag fann det jag älskar mest, styrketräningen.

I början var det något jobbigt, något jag kände att jag var tvungen att göra för att inte bli överviktig igen, något som jag ansåg vara det jobbigaste varje dag..sen började jag se resultat. Resultat som gjorde det roligare och roligare att gå till gymmet. Resultat som idag har lett till att styrketräning är det bästa jag vet. Idag kan jag säga att jag mår bättre både fysiskt och psykiskt än jag någonsin gjort tidigare i mitt liv. Jag är stark inte bara utanpå utan inuti. Jag har något jag brinner för, något jag längtar till och något jag älskar. Något som jag inte skulle byta ut mot något annat i världen. Denna passion som jag har går inte att förklara men den finns där och den är starkare än något annat jag någonsin känt.

För några år sen hade jag aldrig gjort det jag gör idag. Idag vaknar jag klockan 5.00 på morgonen och går direkt ut och springer 4 km innan frukosten och innan skolan/jobbet. Detta tycker jag inte är jobbigt utan underbart. Faktiskt en av mina favorit vanor. Och det är just vanor det handlar om. När du väl kommit in i en rutin och gjort något till en del av din vardag och ditt liv så är det inte längre jobbigt. Jag älskar även att äta nyttigt, man känner hur bra kroppen mår av det. Sen har självklart även jag dagar då jag får unna mig saker, och detta tycker jag är viktigt alla gör.

Jag vill uppmuntra alla till att börja. För när du väl har insett hur fantastisk denna livsstil är så går det inte att sluta, Det är kämpigt. det är jobbigt och du kommer antagligen att ge upp flera gånger innan du äntligen lyckas. Du kommer säkerligen att gråta, du kommer att ha ont och du kommer att klaga men jag lovar dig, det kommer att vara värt allt slit. För i slutändan är DU det viktigaste du har, det är dags att börja behandla dig själv på det sätt du förtjänar!

Likes

Comments