Förlåt för att vi inte har bloggat på ett tag nu. men vi har varit  extremt ledsna för en grej. 

hoppas ni förstår!

/Olle och Blanca😭

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förlåt för att vi inte bloggat så mycket men vi har ganska mycket att göra inför SM! Skriver mer ikväll för jag måste gå nu

Likes

Comments

Jag och Findus tränade idag. Det gick så sjukt bra. Sedan hoppade jag upp på Stellas ponny (Stella står också på torns). Hon behövde lite hjälp med den. Jag fick verkligen loss den och det är verkligen en framtidsponny. Helt fantastisk ponny som kommer gå till toppen.

Likes

Comments

Hej. Nu är jag påväg till Kristianstad och Kerstins gård. Idag ska jag träna, det ska bli sjukt kul!Typ två år sedan. ❤️❤️

Likes

Comments

Hej! igår hade vi hela 700 visningar på bloggen!!! Idag ska olle till sin kompis i malmö och jag ska träna för min tränare Kerstin med Findus. Vi är verkligen super nöjda med hela 700 visningar!! Igår tränade jag och Findus och han gick sjukt bra! Han var mjuk i sidorna och riktigt rörlig. Nu kommer det en liten veckoplanering. Veckan kanske inte riktigt blir så men ändå.

Måndag: Träning för Kerstin kl 4 med Findus. Olle ska träna på darwin ikväll.

Tisdag: Packar inför SM och rider Findus. Jag, Olle och Mamma ska även till Bengts. Jag kommer nog också duscha Findus med K9 Schampo i svansen.Olle ska även rida Darwin

Onsdag: Tvättar hela Findus och Hjälper olle med Darwin. 

Torsdag: Åker till SM och stallar upp och rider Findus där. 

Fredag: Första Tävlingsdagen!!! LA2 är det- startar- 09.20 näst sits i klassen!! Tur att man inte startar 07.30. 

Lördag: LA4 och då startar jag näst sist igen kl 13.29

Söndag: Jag hoppas att jag kommer till final detta året och det är det jag satsar på. Men somsagt finns det många fina B-ponnys!!

Det blir LAP0 oavsett vilket jag gillar. 

Mer inlägg kommer!

/Blanca

Likes

Comments

Förra året red jag mitt första SM vilket var riktigt stort för mig. Jag var nervös, riktigt nervös. SM gick i Värmland på Hammarö.

Hammarö är en ridklubb som anordnar stora Tävlingar. 

Vi åkte upp till Värmland och mellanlandade i Småland. Därefter åkte vi mot värnen. Det tog riktigt långt tid. 

Första dagen då jag red LA2 så gick det sådär. Jag fick inte riktigt igång bakbenen och han blev lite stark och det blev 64%.

Andra dagen blev han lite piggare men jag var nervös och glömde bort att göra mycket halvhalter. Det blev 64%. 

Jag kom till tröstfinalen och där presterade jag med 66% Få missar och han var inte riktigt ihop.

Jag kom sjua i svenska mästerskapen 2013. Riktigt nöjd var jag då. Detta året har jag några mål!! 

  1. Rida så mjukt jag kan.
  2. försöka undvika missar.
  3. komma på minst 5 plats!!

Likes

Comments

Jag hade tänkt skriva 5 st som har medaljchans (inga b-ponnys) utan C & D och juniorer. 

C-ponnys: Linnea Holmgren med Indiana Joe, ,Moa södergren med Adrenalin, Lina dolk med Oj Oj, Amanda Barnestammed Daylight och sist Märtha Nilsson och Ronaldo.

D-ponnys: Jennifer Lindval med Hynder hoeves Ramses, Clara egholm med Extrem, Linnea Holmgren Bjirmens Tsjaling, Helena Haid med Hollys Cerwin och Klara svanberg.

Junior:  Emelie Aldenfalk på Winton, Beatrice Ivarsson på Bomerang, Matihilde Hanell på Pay back TP, Sofie Andersson på Donna Samba och sist Lina jönsson på Barreiro. 

Men det kan gå hur som helst med alla nerver. 

/Blanca

Likes

Comments

Hej!
Detta är typ mitt första inlägg så mobba inte men Aja. Idag har jag provridit en häst i Sthlm och det gick faktiskt riktigt bra. Väldigt snäll häst. Jag och Blanca kommer nog skriva om den mer senare. Blanca fick också rida eftersom hon ridit mer än mig på sistone. Iaf det var en trevlig och samarbetsvillig häst.
Lite bilder..Så söt!Har bara bild på när Blanca rider.

Likes

Comments

Hejsan! Förlåt för dålig uppdatering. Nu är vi i Stockholm. Vi har provat en häst till Olle. Jag fick även testa hästen. Hästen var väldigt fin och vi kommer säga mer om den senare :).
Uppdatering kommer!!!❤️
jag och hästen

Likes

Comments

Nu är vi på väg till Sturup. Därifrån åker vi till Stockholm. Det ska bli såå kul. Idag ska vi provrida. Mer vill vi inte säga för tillfället. Mamma och pappa ska även på ett bröllop. Vi ska också bo på ett fint hotell. Vad ska vi skriva för inlägg när vi är i Stockholm? Kommentera det.
/bossons

Likes

Comments