Header

I lørdags var jeg med min bedste veninde ude & for hun skulle prøve brudekjoler da hun skal giftes næste år! 👰🏻 Det var en rigtig dejlig oplevelse ❤️ Hun har valgt mig som hendes Maid of honor, det betyder virkelig meget & er helt rørt over det! 👭

Efter dette tog vi hjem til hende sammen med hendes veninde, & en anden af vores bedste veninder - vi hyggede med mad, spil, cola, slik & lidt vin. Det var bare en helt perfekt aften & lige hvad jeg havde brug for. De var endda så søde at de havde købt en buket blomster, kærligheds-te (ned hjerter i) & hjertechokolader til mig fordi de syntes jeg havde brug for lidt ekstra veninde kærlighed ❤️

Jeg har verdens bedste veninder & det er jeg meget taknemlig for, at have veninder jeg kan kalde famile fordi vi er så tætte er helt vidunderligt!
❤️ Tak for jer ❤️

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

(Billede lånt her)

Så blev det fredag og hvem elsker ikke fredag?! tror næsten det er min ynglings dag på hele ugen :p

Min fredag står på en tur forbi skolen & lave en gruppekontrakt - ikke så spændene. Når det er gjort skal jeg mødes med min far, jeg gav min far da han fyldte 50 år i december en tur ud og spise på min regning :) Min far og jeg har haft en tradition med at han plejer at tage mig med ud og spise på min fødselsdag, så nu syntes jeg at det var tid til at jeg gav lidt igen og han kan læne sig tilbage og blive forkælet. Det er en hemmelighed hvor vi skal spise, det eneste han ved er at det er på Nørrebro :) Når vi har været ude og spise har han fået som en ekstra gave at vi skal til koncert på Loppen! :) Mad og koncerter er noget vi begge deler og nyder at gøre sammen! :) Jeg glæder mig!


Hvad har i andre i blogland, planlagt denne fredag? ;)

Likes

Comments

En skør Mombie, med en meget sød Emil <3

Her får i lige 30 random facts om mig, syntes selv det sjovt at læse jeres andres ude i blogland, så tænkte det var på tide jeg lavede en selv.


1: Jeg hader når min lejlighed roder, men jeg er i virkeligheden et kæmpe rodehoved, specielt hvis man kigger i skuffer og skabe i lejligheden.

2: Jeg drikker ALT for meget kaffe & alt for lidt vand!

3: Jeg griner højt af mine egne jokes.

4: Hvis jeg kunne bo i min dyne ville jeg gøre det.

5: Er vild med lyserød & Hello Kitty – på trods af min sorte garderobe.

6: Jeg er ikke helt vild med at kramme.

7: Jeg er inderst inde en rigtig Harry Potter nørd – årh. Jeg ville gerne leve i den verden.

8: Jeg HADER mandage, det ligesom om der er sådan en forbandelse over dagen.

9: Jeg er blevet kronisk forsinket efter jeg er blevet mor – og jeg hader det!

10: Elsker at gå til metalkoncerter & føle mig som en vaskeægte rockbitch.

11: Har også et blødt hjerte for popmusik.

12: Når jeg hører radio fortrækker jeg Godmorgen Nova.

13: Jeg er afhængig af chokolade!

14: Jeg syntes ikke det var så slemt at føde.

15: Jeg har et voksenplastikbadekar & jeg elsker det!

16: Jeg er vokset op i Nordsjælland.

17: Jeg er et rigtigt familiemenneske.

18: Jeg elsker hyggesokker! Alle former & farver, så længe de er bløde & varme.

19: Jeg har farvet hår siden jeg var omkring 13.

20: Har den vildeste evne til at overbevise mig selv om at købe ting, som jeg i virkeligheden ikke har brug for.

21: Jeg er for god til at tage andres problemer på mine egne skuldre & prøve at redde hele verden.

22: Min næse er lidt skæv efter den havde et møde med et knæ da jeg gik på efterskole.

23: Jeg elsker romantik & føle mig som en prinsesse.

24: Jeg har læst alle fifty shades of grey bøgerne på en uge.

25: Når jeg bliver pensionist vil jeg have stort candyflosshår med en broche i midten.

26: Er også ekstrem dårlig til at modtage komplimenter, ved aldrig helt hvor jeg skal gøre af mig selv.

27: Jeg elsker at bruge tid i køkkenet.

28: Jeg har ikke noget kørekort – endnu.

29: Jeg taler rigtig meget i søvne.

30: Jeg er alt for god til at tænke for meget over alting.

Likes

Comments

Jeg har fået briller, åbenbart har jeg typisk-studiesyn sagde optikeren. Var begyndt at få en værre hovedpine når jeg skulle læse og arbejde ved computeren. De hjælper allerede men skal nu lige vænne mig til at have dem på hele tiden, så de ryger lidt op og ned af tasken! 😂

Men de da meget smarte er de ikke?

Likes

Comments

img_0500Hej Bloggen.

Jeg har en masse indlæg jeg gerne har villet lave længe, men jeg har simpelthen ikke haft tiden til at sætte mig ned og bruge tiden på bloggen. Dette håber jeg at rode bod på fra nu af :)

Håber stadig i følger med derude! :)

Likes

Comments

80d17fe9-af92-47e8-9bb2-bdc71c5deeb9

Selvom jeg stadig ligger syg og stort set ikke har orket at åbne computeren, måtte jeg lige dele dette billede med jer. & ikke nok med min skønne kæreste har forkælet mig med to lækre julekalendere, har han også givet mig 4 måneders Goodiebox! Dem glæder jeg mig vildt til at få :)

Godnat fra mig derude i blogland ;)

Likes

Comments

img_0332

På trods af jeg desværre har fået mig en omgang forkølelse, og derfor er en del mere træt end jeg plejer, har vi haft en skøn weekend herhjemme :)

Igår var vi hos min far først til vafler, derefter så vi Juleoptoget på Amagerbrogade og efter det igen hjemme hos min far hvor vi fik deller, pølser og hjemmelavet kartoffelsalat - det er en tradition som min far havde da han var lille, som vi har prøvet at videreføre med mine unger - det var en super hyggelig aften <3

Idag har vi bare slappet af, leget, ryddet op og hygget! Derudover kastede Elias og jeg os ud i at lave hindbærsnitter for første gang. De blev virkelig lækre - i kan se resultatet på billedet øverst :) Hvis der er nogen af jer andre der føler sig inspireret og vil kaste sig ud i at bage dem så brugte finder i opskriften vi brugte her.

Likes

Comments

 

img_0078

Hej Blogland!

Jeg undskylder stilheden her på bloggen - dagene er gået virkelig hurtigt fuld af alt muligt, så overskuddet til at sætte sig ved computeren og blogge har ikke lige været der. Nu er jeg tilbage på pinden :D

Jeg har som skrevet længere oppe lavet alt muligt, men en af de ting er at jeg har været på en skøn tur til Barcelona med min kæreste, han gav mig det i gave da vi havde årsdag sidst og nu skulle det være! Det var så tiltrængt og vi havde en fantastisk tur, fik slappet af, hygget, spist god mad og set en hel masse.

img_0073

Det var virkelig dejligt at være på en "voksen"tur og at vide ungerne havde det godt derhjemme, jeg har ikke været ude og rejse sådan rigtigt siden jeg fik Elias, så det var virkelig tiltrængt! :D

Likes

Comments

6df76125-fa52-4bec-824a-3941bb7e150b

Jeg tror virkelig aldrig jeg kommer til at kunne lide mandage! Det er bare den dag der altid er doomed til at være kedelig, dum og grim. Man gider ikke op om morgenen og er på en eller anden måde altid så træt, specielt ved tanken om hvor længe der er til weekend igen! :)

Min mandag har heller ikke været vildt spændene, den startede ud med at aflevere unger i børnehave på et tidpunkt som føltes alt for tidligt, derudover susede jeg til min skole - jeg skulle mødes med min gruppe da vi skal til eksamen sammen på fredag. Jeg er ikke så nervøs for eksamen, men det er altid en smugle mere uoverskueligt når man er en hel gruppe der skal blive enige ;)

Efter dette hentede jeg unger igen, lavede mad og puttede dem! Jeg burde så have vasket op, ryddet op og alle de andre mor ting man burde i hverdagen, men idag besluttede jeg i stedet for at sætte mig i sofaen, med en kop te og en serie på Netflix. Så nu sidder jeg med benene oppe og hygger i sofaen før jeg lige om lidt vil gå i seng :)

Likes

Comments