Tyst en stund

Hej kompisar!

Det har gått en vecka eller mer sen jag sist skrev. Vi har vabbat med snoriga barn. Och haft massor att göra på jobbet. SÅ jag har liksom inte riktigt hunnit. Jag har heller inte känt att jag behövt faktiskt och det var skönt med en paus. Ska försöka komma tillbaka från och med nu! Allt är bra med oss nu iallafall. Barnen är åter på förskolan. Vi får gå tillbaka till kontoret. Och vardagen liksom bara rullar på. Har köpt lite nya byxor som jag tänkte jag skulle försöka visa någon dag till veckan och det är bara typ 3+ veckor kvar tills jag blir moster. Alltså jag längtar så mycket men känner mig så osäker på om jag kommer klara det bra. Mina systrar har ju kunnat vara moster enbart men jag ska vara både mamma och moster. Känns läbbigt men jag är säker på att det kommer bli hur bra som helst. Hur som helst så längtar jag verkligen så mycket.

Mycket har blivit satt på vänt under vabben. T.ex. gymkort. Men till veckan är det dags att ta tag i det. Känner mig redo.

Den kommande helgen är fullspäckad med roliga saker. Ikväll ska vi till mina svärföräldrar och där finns barnens faster som inte bor här där vi bor. Har inte träffat henne sedan i somras så det ska bli jättekul! Miniman ska förstås sova över hos min syster och hennes kille, antagligen för sista gången innan det kommer bebis. I morgon är vi bortbjudna på både frukost och lunch och på kvällen är det hockeymatch. På söndag börjar minimans hockey, min smabos kommande projekt startar och jag ska eventuellt ta med mig barnen till min moster för att hälsa på. Mycket som sagt men det ska bli så härligt.

Önskar er en trevlig helg!

Borttappad

Gillar

Kommentarer