Fredagsmys!

Hej allesammans!

Så var det fredag igen och jag som tyckte veckan gick segt till en början. Men tji fick jag. Nu är den redan slut. Denna helg förlängs med en vecka eftersom barnens förksola är stängd på måndag. Så jag får en extra dag tillsammans med dom. Jätte mysigt. Vi ska förhoppningsvis träffa kompis som också har stängd förskola och kanske kan vi också ge oss på att storhandla. Min pappa var precis här och lämnade av 3x750 gram kyckling så nästa vecka får det bli kyckling på menyn. Fick ett så himla gott recept av en kompis som vi inte lagat på länge. Så den får det bli nästa vecka.

Helgen som kommer ska vi ju ordna babyshower för min lillasyster och dessutom ska vi på middag hos min mamma då hennes sambo fyller år idag. Så jag har en väldigt mysig helg famför mig. Hoppas pckså hinna med ett besök på vårt shoppingcenter så jag kan byta lite kläder som jag fått i present. Vill ju väldigt gärna kunna börja använda dom.

Det är ändå märkligt det där med storlekar. Varför skiljer det sig så mycket i storlek från byxa till byxa? Har ett par jeans här hemma i en storlek och de ät på vippen till för stora. Önskade mig då givetvis jeans i samma storlek men de är i stället för små. Kan förstå att det skiljer sig från butik till butik men i samma butik? Konstigt fenomen tycker jag.

Hur som helst! Fredag idag och längtar efter riktigt mysigt fredagsgos med mina små troll idag. Klockan kan gärna få bli 17ish redan nu så jag kan hämta hem dom.

Önskar er alla en härlig helg!

Borttappad

Gillar

Kommentarer