Hittade denna bild på pintarest. Älskar verkligen den här typen av sänghimmel. Så enkel. Får bli ett projekt till barnens nya rum.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Jag har så mycket barnkläder som är fina och det drar i hjärtat att slänga dom i återvinningen. Jag ska försöka göra klädpaket och få upp dessa på blocket. Jag drar mig dock ifrån att lägga ut allt. Instagram kanske blir ett alternativ så mycket lättare och smidigare. Borsbebisen-bloppis. Jag får fundera vidare! Är ni intresserade?

Likes

Comments

Träningspass 1 för veckan

- 10 burpees
- 10 utfallssteg
- 30 sekunder planka

Upprepa 5 gånger.

Jag brukar göra så att jag kör ett varv och vilar 15 sekunder och så kör jag igen. Räknar ner varje pass i huvudet. "Nu är det bara 4 varv kvar." "Nu är det bara 3 arv kvar". Påverkar psyket tro det eller ej.


Likes

Comments

NYTTIGA FISKPINNAR

Du behöver följande:
- 400 gram torskfilé
- 1 ägg
- smör
- potatis

1. Skär fisken i bitar som ser ut som fiskpinnar
2. Doppa ned fisken i uppvispat ägg
3. Stek fiskpinnarna tillsammans med smöret

Tillbehör sås:
- 1 dl Cream fraiche
- 1 dl fet yogurt
- 3 msk bostongurka

Servera med potatis, skivad citron och ärtor.

Likes

Comments

Jag håller på att organisera. Bloggens innehåll kommer bara följande:

- Vardagen i sig

- Veckans pass

- Veckans matsedel

- Helgens planer

- Månadens mood

Vad tycker ni om det? Roligare att skriva i kategorier tycker jag. I mitt huvud är det nämligen organiserat kaos.


Ha en underbar dag!

Likes

Comments

God morgon!
Hoppas din morgon varit god. Här hos oss har det varit jätte mysigt. Vi har ätit en julig frukost i form av risgrynsgröt med pepparkakor och mjölk.

Dagens planer är: skriva ihop veckomenyn, den kommer upp senare under dagen. Sedan hoppas jag att jag hinner med ett träningspass medan lillen sover. Mina muskler vill jag ha tillbaka och det ska styrkas och kämpas så min även min vikt går upp.

Dagens tips: köp Gainer! Det hjälper mot allt! Jag beställde ett storpack igår.

Dagens måste: städa! En veckas vabb är lika med ett stökigt hem som kan efterlikna en brottningsmatch i lera. Så stökigt är det.

Dagens tv: bonde söker fru och Wahlgrens. Ja jag vet, men lite vila för hjärnan måste man få....


Likes

Comments

Födelsedagar. Vi brukar inte hålla i den traditonella födelsedagen när våra barn fyller år. Vi gillar när det är annorlunda. Inte hetsen kring presentöppning eller godispåsen. Ett kalas vi hade var i parken. Vi hade med oss ett jätte långt papper, säkert 10 meter. Där hade vi skrivit olika uppgifter till barnen. Exempelvis "4 bruna saker", dessa uppgifter skulle de hitta och de var i lag. De laget som vann fick pengarna alla hade samlat in (istället för presenter) och bestämma vad som skulle göras tillsammans. Exempelvis gå på lekland, bio, skänka till fattiga, köpa leksaker etc. Det blev hit för barnen och födelsedagsbarnet var nöjd för presenter fick han ju ändå av mormor och morfar.


Likes

Comments

Jag brukar ladda min mobil med nya listor med bra musik när jag tränar. Jag älskar att träna och gör det oftast med barnen lekandes mellan mina armar och ben. Ibland använder jag min yngsta som vikt. Barnen älskar att härmas och lillen som leker flygplan medan hon åker upp och ner vill aldrig att jag ska sluta. Snacka om motivation!

Mitt tips, gör en övning om dagen. Exempelvis EN burpee. Jag lovar att du kommer öka upp den och samtidigt bryter du inte löftet om att börja OCH fortsätta träna. Testa, EN burpee om dagen.

Likes

Comments

Just nu är det enbart 1 vecka kvar tills min son tar tjänstledigt från förskolan. Hans kollegor som vi kallar dom för kommer lämna ett stort tomrum i hans lilla 2 åriga hjärta men vi tror samtidigt att denna upplevelse kommer utveckla honom. Under hans ledighet kommer familjen att resa utomlands bland annat. Vart det bär av får vi se. Och ni också om ni fortsätter följa min resa.

Bland annat skriver jag för att vi även kommer befinna oss i Sverige. Under jul och nyår. December går ändå så fort så vi kickar igång nya året med en resa istället.


Likes

Comments