Hej allesammen
Det er vores 3. dag på Bornholm i dag.
Vi stod op, og spiste morgenmad kl 7:45. Vi havde lidt travlt, da vi skulle nå en bus kl 8:30. Vi kørte i en time ud til Hammershus, hvor vi gik rundt i borgruinen. Casper, Frederik og Magnus fremlagde om Hammershus, og vi fik lov til selv at gå rundt og tage billeder.
Da vi var færdige, gik vi videre til Opalsøen, hvor drengene fortalte noget om den. Vi blev hentet af bussen og kørt til Døndalen, hvor det var vores tur til at fremlægge. Vi gik ad en sti, som var meget mudret for at komme hen til vandfaldet. Da vi var henne ved vandfaldet, fortalte Olivia om det, vi havde forberedt, og da vi var færdige, gik vi hen til bussen igen. Bussen tog os til Gudhjem, hvor vi havde nogle flere fremlæggelser. Mai fortalte om Karamel Kompagniet og kirken, og Maria fortalte om Gudhjems røgeri og møllen. Vi fik ca. 2 timer til selv at gå rundt og kigge i Gudhjem. Vi splittede alle op og gik sammen med nogle andre, men vi fik i hvert fald alle en is.
Efter Gudhjem tog vi med bussen til dagens sidste stop, som var Helligdomsklipperne. Her fremlagde Sarah om klipperne, og da hun var færdig, fik dem, der havde lyst lov til at komme ind i Sorte gryde. Dem som ikke havde lyst, sad og kiggede på vandet og klipperne imens. Da alle var ude af grotten, tog vi bussen hjem til Dueodde Familie Camping. Vi havde omkring 50 minutter, inden vi skulle spise. Dagens ret var pizza, og som de andre dage kunne vi også få salat. Vi fik lidt fritid, inden vi skulle blogge, og nu er der fri hygge.😊

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej allesammen

I dag er anden dag på Bornholm, og vores lærere har sat os til at skrive et blogindlæg, om hvad vi har lavet i dag.
Vi tog en bus til Natur Bornholm, hvor fik noget at vide om grundfjeldet, og var inde i en tidsmaskine.
Derefter tog vi en bus til Rønne, hvor vi hørte den første byvandring. Vi fik også lidt tid til at gå rundt i byen, inden vi tog hjem igen.

Likes

Comments

Hej allesammen.

Vi er 5 piger, som går i 8.klasse. Vi hedder Eda, Olivia, Maria, Mai og Sarah.

Det her er vores første blogindlæg, hvor vi vil fortælle lidt om vores forventninger til vores tur. Vi har fået til opgave at lave blogindlæg om vores tur undervejs, og det første bliver om vores forventninger til turen. Vores forventninger til turen er, at det bliver sjovt, og vi kommer til at lære en masse om byerne. Vi forventer lidt, at lærerne tager lærer hatten af og sørger for, at alle har det godt.

Vi håber, at de andre grupper har valgt nogle spændende ting at fortælle om, og vi får det sjovt i de andre byer.

Vi håber selvfølgelig, at vi kommer til at have det hyggeligt, og alle kan enes. Vi håber også, at vi bliver tættere som en klasse og som en årgang.


Likes

Comments