Välkommen fredag!

Nio timmars sömn inatt, då känner man sig utvilad. Vaknade med skön känsla av lite ömma muskler och mös ner mig i soffan med frukost, tända ljus och nyhetsmorgon. Om ett tag ska jag ta långrunda med Charles och sen iväg och bygga naglar, första gången för mig.

Som många av er igår kanske såg på Instagram (borjaspring) så gick passet riktigt bra igår. Jag sprang Änglamilsrundan för att se hur väl jag skulle lyckas med den och ha en tid att förbättra. Första kilometern som går i ett skogsparti var jobbig, det är svårt att andas pga allergin och benen var extremt tunga. Jag funderade faktiskt på att vända hem och lägga mig på soffan istället. Men så slog envisheten till och det är bättre att ta sig runt än att gå hem så jag fortsatte jogga och gå om vartannat tills jag nådde målet. 63 minuter stannade klockan på och glädjetårarna bokstavligt rann längst kinderna. Så här bra har det inte gått sedan innan jag blev gravid för 4,5 år sedan.

Nu är som sagt träningsplaneringen klar och jag ska sätta mig och kolla igenom en kostplan också som givetvis innebär mat jag tycker är god och inga dieter. Känns som det kommer bli en fortsatt bra sommar och en riktigt bra höst.

Kanske blir det tacofredag ikväll (Arkivbild)

Gillar

Kommentarer