Att välja bort saker i livet och prioritera det som är viktigt

Allting har sin tid och allting tar sin tid.Och jag tror faktiskt att jag kommit till den tiden då bloggandet är över för min del. Just nu finner jag ingen direkt motivation till bloggandet och tiden som behöver läggas ner på att hålla bloggen på en hög nivå finns helt enkelt inte. Eller jo den finns men jag vill hellre lägga den på vänner och familj.


Jag har bloggat från 2008 under olika namn, först startade det som en dagbok som sedan blev en träningsblogg. 2011 när jag fick veta att vi väntade Emma blev det en mammablogg och nu har det blivit en salig blandning men typ en livsstilsblogg.

Vi får se om detta blir en lång bloggpaus eller om det faktiskt blir mitt sista inlägg! Om jag kommer tillbaka är det nog med annan inriktning på bloggen med matlagning och bakning. Men tiden får utvisa. Närmsta tiden ska jag lägga allt krut på nya jobbet, familjen, vänner och träningen.

Ni som fortfarande vill följa min vardag kan göra det på Instagram, där kommer jag vara aktiv under namnet borjaspring.

Ta hand om er!
Kram Cherie

  • Bloggen

Gillar

Kommentarer

Mariinos
Mariinos,
Imorgon dras vinnaren till månadens blogg, vill du bli en av de 5 vinnarna så måste du delta! 😊 Om du inte är intresserad så ber jag ursäkt, vilket som hoppas jag att du har haft en bra dag! Kram <3
nouw.com/mariinos
Samfranklin,
Fina bilder 😊
samfranklin.blogg.se
matildaysblog,
åh vad söt hund 😃
matildays.se