Idag har jag börjat på mitt arbete nr 2. Mitt porträtt av Marilyn Monroe är halvt klart för att ena halvan ska vara med blyerts och krumelurer osv och andra halvan ska vara täckt av blomblad vilket jag kommer göra fram till våren. Denna lektionen började jag med temat ”idag i världen” och jag har valt temat rasism i det. Jag ska måla en tjej med 2 ansikten, ena svart och andra vit. Den ska målas på ett ansikte med sånt kalas smink.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag börjat på min natur bild och jag ska göra en installations bild, med det menas att jag målar med antingen acryl eller färgpennor på ena sidan av t.ex ansiktet och på andra sidan lägger jag dit olika saker i olika färger som blomblad i mitt fall. Jag ska antingen gör en tjej eller någonting som påminner mer om naturen. Jag kommer måla på en kartongskiva som är vit på ena sidan.

Likes

Comments

Hej, på dessa 2 bildlektioner har vi börjat planera vilket tema vi vill måla och vilken teknik vi ska måla det i. Jag har valt att jag ska börja med hur världen ser ut idag med blyerts. Jag började även klura på vad jag ska göra som nästa projekt och jag tänker mej intresse i graffiti. Jag har även skrivit klart en uppsats om Edvard Munch som ska redovisas vecka 20 & 21.

Likes

Comments

Hej hej, jag heter Felicia och går i 9an på Kapareskolan i Onsala och vi har fått i uppgift i bilden att blogga lite efter varje lektion och skriva vad vi gjort och hunnit med. Jag tycker personligen att det är ett enkelt och jättebra sätt att visa upp sina kunskaper och kreationer på. 

Likes

Comments