tänkte kanske att jag skulle flytta tillbaka till Gävle. Bo själv och försöka (för att inte låta helt klyschig) hitta tillbaka till annie. vi får väl se hur det blir med den saken.. får se hur det blir med skolan också. är inte jätte taggad på att fortsätta .. trist men det är lite förstört vid det här läget. det slutade vara roligt när jag fattade att auktoriteter är inte min grej. De har en tendens att bara gå mig på nerverna när de beter sig som översittare. tack för mig

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

det vankas examens tillfälle igen.. denna gång i frisyrer och makeup. idag gjorde jag en prov sminkning och uppsättning på en väldigt tålmodig lena och jag är halv nöjd med resultatet. Men här är de iallafall.

Likes

Comments

jag och liv satte oss i skolbänken idag, frivilligt .. hemsk tanke. vi la lite färg i håret på varandra och tog osmickrande bilder.

Likes

Comments

är inte riktigt helt frisk. har spytt och haft mig. förbannat hungrig är man ju också. jag kollar igenom sons of anarchy.. tröttnade på gilmore Girls. jag skulle vilja flytta. till nåt varmt land. där jag inte känner nån. bara jag och mina 3 hundar.
vi håller ju på med frisyrer och makeup. Så vi övar föningar just nu. Nästa vecka ska vi börja med enklare uppsättningar.

Likes

Comments

De där gjorde jag också förra veckan..

Likes

Comments

första veckan i skolan är avklarad. typ bara 40 veckor kvar.. fantastiskt. nu är det ju frisyrer och makeup och permanent som gäller. permanent är väl kanske inte nåt jag vill syssla med på heltid. övat föningar. och umgåtts med Sabina!

Likes

Comments

alltså jag får nåt fel. jag hittar inga av mina "färdigskrivna" arbeten någonstans. jag vill inte börja skolan nästa måndag och jag vill definitivt inte tillbaka till jobbet. fml fml fml.. här är min hund som är överlycklig att vara hemma

Likes

Comments

lite saker jag har hunnit med under sommarlovet kan jag ju passa på att lägga ut. har ju knappast foton på allt men det jag har iallafall! första bilden är en som ville gå från mörkbrunt till lila. blekte upp det ett par steg och la två olika nyanser av lila, vilket inte syns jättebra på bilden. men de finns där. nästa bild är på mig. jag har färgat håret själv hela sommaren. la i rosa slingor och sen la jag grå färg som efter ett par tvättar blev blå(???) fick panik. blekte håret igen och då börja det skifta i grönt. men det försvann. nu är det ganska vitt.. nästa är mamma min som fick panik när hennes hår solblektes för mycket. så hon fick mörkare slingor och en mörkare rot. sen är det ungen som jag klippte av nästan en decimeter av. så lockarna kom fram och så klippte jag lugg på henne. siste man på bild är kusin vitamin maya. och hon hade blekt håret ett halvår innan så jag behövde inte göra så mycket där. satte i färgen, klippte topparna och jämnade till håret. sen har jag klippt massor med andra men det har jag inte kort på.

Likes

Comments