Vardag

Kan inte riktigt fatta att vi är inne i den andra månaden på 2016, redan?!
Tiden går så otroligt snabbt.

Vaknade runt 10 idag, kunde verkligen inte somna igår.

Nu är det lunch om 1 timma, gött då jag inte fick i mig någon frukost idag.

Följer ni Magdalena Graaf's blogg? Hon väntar ju bebis nu och den kan komma när som helst, tycker det är så spännande så jag typ stalkar hennes blogg... Har läst hennes blogg i 6 år (!!!!!!) så jag har ju hängt med på hennes resa ett tag.


Idag börjar min resa för att gå ner i vikt också, vill ner 7-10 kg. Så det blir mycket träning och inget godis nu. Kämpa 👊🏻

Innan jag avslutar detta inlägg måste jag lägga upp några bilder på mig och min bästa kompis Alexandra, vi har känt varandra sen vi började gymnasiet, alltså i 6 år snart.
Tack för att du finns Alexandra ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

När man tänker för mycket kan man ibland skapa problem som inte fanns där från början - Nalle Puh

Likes

Comments

ECT, DBT, Psykiatrin

Jag har legat inlagd på psykiatrin i en vecka nu, fick ECT idag. Ska få på fredag och måndag också, sen kör vi på 2 gånger i månaden i 3 månader och sedan 1 gång i månaden ett tag framöver.

Får inte fortsätta i DBT när jag ska få ECT, väldigt ledsen över det, men ska satsa på det som ger snabbast effekt först, och det gör ECT.

Kom hem vid 10.30 Idag, till ett kaos i lägenheten, såå stökigt så städade och fixade iordning. Nu är det fint igen.

Imorgon ska jag börja träna, har gått upp väldigt mycket när jag började med antidepressiva läkemedel och p-piller. Så de kilona ska jag kämpa för att gå ner igen.


Har ni sett att man kan beställa 100 gratis framkallade bilder på #fujidirekt? Man betalar endast 39 kronor för frakten. Beställde ett gäng bilder i måndags, så hoppas de kommer snart :)

Har funderat på att börja vlogga, vore kul. Vet inte om jag vågar bara. Hatar min röst.

Nu är det natti natti för mig, sov så gott allihopa 😘

Likes

Comments

Ännu en dag inlåst på en psykiatrisk avdelning i de vita husen på östra sjukhuset i Göteborg.
Känns helt okej, fast jag vill ju såklart hem.
Men nu ska jag ge det den tiden som behövs med ECT och allt vad det innebär. Så hoppas jag att jag kommer hem innan jul.

Sitter och tittar ut i det gråa vädret, ser förlossningen.
Ser bebisar och nyblivna föräldrar som är påväg hem från sjukhuset. Så mysigt. Tänk deras lycka, lyckan att för första gången kanske fått en alldeles egen liten bebis.
Tänker att jag kanske en dag själv är där, att jag kommer ut från förlossningen med en liten bebis och blickar mot de vita husen där psykiatrin ligger. Tänker att -fan vad duktig jag är som klarade att ta mig därifrån, nu står jag här med min egna lilla bebis som jag ska göra allt för att han/hon inte ska må så dåligt som jag mått/mår.
Men det är ju bara drömmar. Jag kanske aldrig ens får en bebis. Jag kanske inte klarar det med min skitiga personlighetsstörning.
Men med ECT, DBT och rätt hjälp så HOPPAS jag att jag en dag står där.

Tankar snurrar i huvudet... Kommer ECT fungera? Kommer jag glömma vad jag heter, vad min familj heter?
Närminnet påverkas ju, det är en biverkning av ECT. Men det finns även sällsynta fall där man tappar långtidsminnet också. Men det hoppas jag inte att jag gör.

Precis käkat lunch på sjukhuset och kom å tänka på hur dålig fantasi kökspersonalen har. Alltid någon gryta, det som växlar mellan är pasta och ris.. Haha... Lite bättre fantasi kanske man kan ha, alternativt öppna en kokbok??
Yäyä, som en annan patient sa, - det är riktigt lyxigt här, måltider serverat, ett eget rum och man betalar bara 100 kronor per dygn. Haha... Lite roligt sagt ändå.

Nu ska jag hitta på något, för känner att ångesten kommer krypande inpå mig. Då är det bra att göra något annat så den inte slår ut.

Tack för detta inlägg.

Likes

Comments

Då var man här igen. Avdelning 365, östra sjukhuset.
Det är beslutat att jag ska få ECT, med start på onsdag nästa vecka. 8 behandlingar till en början. Så här är jag fast fram till jul.

Att det måste bli såhär, polis, elaka tankar mot mig själv. Det drabbar så många människor omkring mig, men framförallt mig själv.

Likes

Comments