Header

Lifestyle

Hejsan svejsan, tänkte bara kika in och promota mitt portalbyte till blogg.se! Vill ha nya möjligheter, och här trampar jag tyvärr bara vatten. Jag hoppas ni vill följa mig på blogg.se, jag kommer fortsätta följa alla gosisar som jag fått bra kontakt med här, bara det att jag gör det från nya bloggen.

www.jonnalovgrens.blogg.se

www.jonnalovgrens.blogg.se

www.jonnalovgrens.blogg.se

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lifestyle

Nu har jag gjort en ny blogg, då den jag har nu inte har det bloggnamnet jag vill ha samt att ingenting funkar med inställningar och allt vad det nu är -.-

In och följ min nya, jag kommer försöka inrikta mig lite mer på alternativt mode/alternativa stilar, samt mer om psykisk ohälsa och hur jag gör för att klara mig igenom det.

www.nouw.com/jonnalovgrens

www.nouw.com/jonnalovgrens

www.nouw.com/jonnalovgrens

Alltså "jonnalovgrens" är mitt nya bloggnamn :) Kommer försöka importera in min gamla blogg till den här nya, och bara köra på den samt ta bort den här gamla.

Likes

Comments

Lifestyle, Psykisk ohälsa i vardagen

Jag ska spendera helgen hemma hos min familj, vi ska äta gott och gå på ett slags event (???) imorgon. Jag stannar borta även lördag, det ska bli så gosegos. Jag har det så bra på boendet däremot så det ska bli tråkigt att vara ifrån mina medboende samt personal en hel helg. Jag trodde inte att det skulle komma till det, men jag är verkligen jättenöjd och trivs toppen på boendet.

Det där med separationsångest är jobbigt, jag är rädd med att folk ska försvinna och jag är rädd för att starta nya relationer, just för att dom kanske försvinner. Det är för många som har försvunnit på ett eller annat sätt, det plus borderline är inte en bra kombo.

Nu ska jag ta mig en nektarin för att stå ut tills PLANKSTEKEN är klar, fyfan så gott! ♥

Likes

Comments

Jag döper alltid saker jag vill och hur jag ska nå dit för projekt, typ som projekt blond som jag nu håller på med. Jag tror faktiskt jag har lyckats till och med, sköljde ur en blekning nu och av vad jag såg av håret när jag sköljde ur det att döma så är jag blond nu!!!!!1 Woho. 

Jag väntar på gymkortet, jag väntar på bättre tider, jag väntar och väntar. Jag har bara inte haft varken energi eller inspiration till bloggen, jag har däremot varit väldigt aktiv på min tumblr som jag älskar över allt. Nååågra bilder har kommit upp på instagram också, men jag har inte det där flowet och goet som behövs för att kunna uppdatera med bra innehåll regelbundet.

Jag känner mig piggare nu däremot, inte sådär jättepigg men jag är inte ledsen hela tiden.  Jag sa också att jag skulle lista ut och fundera på hur jag ville ha min blogg och instagram. Jag vet det nu, eller ja lite i vart fall. Det kommer bli bra, jag kommer få tillbaka min energi och göra det jag tycker är kul. 

Jag hoppas ni har det bra. ♥

Likes

Comments

Diabetes typ 1

En skål med frukt är galet triggande för blodsockret, det far upp som en raket på grund av fruktsockret.

STÄDA. DUSCHA. SMINKA. ÄTA. BLOGGA. VARA KREATIV.

Bara...nej. Eller jo, jag vill, men kroppen bara nej nu ska du ha lågt blodsocker, nej nu ska du ha högt blodsocker, och ingenting funkar därmed. Jag HATAR diabetes. Hatar hatar hatar. Det är mer stick med sprutor än man kan räkna till varje dag, för annars dör jag? Alltså vem orkar ens. Jag kommer ha diabetes i resten av mitt liv och jag kommer förmodligen dö av komplikationer från DIABETESEN. F*tta på den sjukdomen, kom på ett botemedel tack.

I skrivande stund rasar blodsockret neråt, jag har slängt i mig rent socker för att vända det och det är bara att vänta tills det vänder, och samtidigt må skitdåligt. Jag önskar inte den här satsjukdomen till min värsta fiende, fyfan.

Likes

Comments

Lifestyle

Idag tror jag att jag ska försöka göra en egen leg garter, woho! Vi har några pysselaffärer i Nyköping så jag ska försöka kolla runt lite i dom. Till frukost drack jag kaffe i den här ursnygga kaffemuggen, är hemma hos mamma fortfarande så jag kunde välja och vraka bland familjens snygga kaffemuggar!

Imorgon blir det plåtning, jag tänkte ha leg gartern till den och göra en lite mer alternativ plåtning, fast inte avklätt. Utomhus, snygga alternativa kläder, lite höst.......YES. Jag tror resultatet kommer bli strålande.

Ha en underbar söndag hörreni! ♥

Likes

Comments

Att bearbeta ett trauma

När jag ligger i sängen och ska somna har jag ångest fram till den sekund jag somnar. Jag har ångest när jag drömmer, jag har ångest när jag vaknar över det jag har drömt, oavsett om jag kommer ihåg mina drömmar eller inte. Mina drömmar handlar oftast om saker som jag har upplevt och liksom, twistar från dessa händelser, typ det absolut värsta möjliga som hade kunnat hända samt saker som faktiskt har hänt som har varit det värsta möjliga.

Oftast kommer jag inte ihåg vad jag har drömt, men tecken på att jag har drömt om något dåligt är att jag vaknar av att jag skriker, är dyngsur av svett, har ont i kroppen, m.m. Då vet jag att jag har haft en tuff natt, och jag är glad att min kropp tog sig igenom det. Det är inte minnen, upplevelser och tankar som är min värsta fiende, för allt det där har jag glömt, det är hur det sitter fysiskt i kroppen. Att ständigt ha ont för att jag spänner mig och är arg, att något som någon annan gör är triggande och får mig i upplösningstillstånd trots att jag inte vet exakt vad det är som triggar, ja liksom sånt rent SKIT, är förbannat jobbigt.

BLÄ.

Likes

Comments

Lifestyle

Sitter i Arnö och ska grilla gott och framför allt DRICKA gott, har varit utan kolsyra i flera dagar så har lite kolsyreabstinens. Dagen innan detta har bestått av...sömn? Har sovit hela dagen faktiskt, har varit så trött.

Jag har lagt bloggen lite åt sidan för att fundera över vad jag vill att den ska innehålla och försöka planera lite mer. Det är en hobby, men jag vill ändå ha en blogg som jag är stolt över. Jag ska fundera lite till på det, och sen uppdatera mer regelbundet och med bra innehåll igen. Jag hoppas ni har haft en fin lördag hittills och att den fortsätter vara fin, kram!

Likes

Comments

Lifestyle

Säger godmorgon med bilder från en fruktsallad med nektariner, kiwi och jordgubbar. Såååå gott ♥

Likes

Comments

Lifestyle, Psykisk ohälsa i vardagen

Idag har inte riktigt min humörmedicin gjort sitt, jag har varit väldigt låg hela dagen och gråtit ganska mycket. Cleo har låtit mig torka mina tårar i hennes päls och det är liksom, bästa trösten. Nu börjar jag ändå bli lite gladare, jag har gjort mat som är i ugnen och kylen, jag planerar att åka hem imorgon och jag har faktiskt en skitsnygg färg på håret. Små steg är bättre än inga steg ♥

Jag önskar er en trevlig fredagskväll oavsett om det är mys hemma eller ut på rajraj, jag tänker självklart vara hemma och mysa med min lilla familj. Vi hörs förmodligen senare och om inte det så imorgon!

Likes

Comments