Ett barn som glömdes bort!

97-04-26
Familjehemssekreterare & utredare besöker mamma på öppet hus på Gripsholms folkhögskola. Morbror & hans sambo är också där tillsammans med sina två barn. De ska hälsa på familjehemmet på söndagen tillsammans med mamma.

97-05-06
Utredare har telefonsamtal med mamman i familjehemmet. Hon & pappan i familjehemmet tycker att morbror & hans sambo var mycket trevliga. Mamma visade en hel del kort från skolresan till Auschwitz.
Jag ska börja dagis snart & sonen ska börja lekis till hösten.

97-06-02
Inbjudan till pappa & hans frus bröllop inkommer. Han vill att utredare & vi kommer på bröllopet. Utredare skrivet ett brev tillbaka till pappa & tackar för inbjudan, men avböjer att vara med. Utredare rekommenderar pappa att träffa oss & förklara att han ska gifta sig, eftersom vi säkert blir förvirrade annars. Hon erbjuder pappa att hälsa på familjehemmet eller träffa oss på socialkontoret.

97-06-11
Mamma ringer utredare. Hon träffade oss igår & det var roligt för henne att se att vi mådde bra. Mamma åker eventuellt till åland i juli & hoppas att familjehemmet kan hälsa på där. Mormor & morfar har en stuga precis vid havet som familjehemmet & vi skulle kunna få bo i.

Reflektioner:

Alltså spyr fortfarande på pappas stora ego. Han tänker BARA på sig själv.
Sen att vi mår bra?! Fattar inte, hur kunde man missa vårt mående? Vi levde i misär.
Mormors & morfars ställe finns fortfarande kvar i släkten ♥️ det är ett ställe jag har många fina minnen av. Jag minns hur jag ofta satt på klipporna & bara rensade hjärnan. Saknar att åka dit faktiskt 😢

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

😢 läser i kapp nu

nouw.com/ingajohansson
BorderlineGirl
BorderlineGirl,

Tack 🙏🏼💜

nouw.com/borderlinegirl