Ett barn som glömdes bort!

96-08-26
Utredare har telefonsamtal med mamman i familjehemmet. Hon tycker att födelsedagskalaset gick bra. Familjehemmet köpte en cykel åt mig, 630:-. Mamma verkade mycket glad & pratade en hel del med henne. Hon tycker att personkemin stämde bra mellan dem.

96-08-27
Protokoll från kammarrätten inkommer. Yrkandet om inhibition avslås.

Samma dag
Utredare har telefonsamtal med handläggare från kammarrätten. Utredare meddelar henne att vi bor hos familjehemmet i Hölö eftersom detta inte framgår i protokollet. Vi flyttade 96-08-11 & blev därmed utskrivna från Geneta barnhem.

Samma dag
Utredare ringer till pappas jobb, men det går inte att få tag på honom. Utredare lämnar meddelande på mobiltelefon. Utredare vill informera honom om att han kan hämta en kopia på journalanteckningarna som han frågade efter.

Samma dag
Brev från mamma inkommer till utredare. Hon vill ha ett skriftligt svar på detta.

Samma dag
Utredare ringer pappa som är på jobbet. Informerar honom om att han kan hämta journalanteckningarna. Pappa säger att han ska hämta dem på måndag förmiddag 2/9. Pappa informeras om att kommundelskontoret ska flytta den 28-30/9.

96-09-06
Utredare har telefonsamtal med mamma. Utredare föreslår att familjehemssekreterare, familjehemmet, utredare, mamma & eventuellt hennes kontaktperson ska träffas & diskutera hur umgänget med oss ska se ut i framtiden. Mamma tror att det kan vara bra.

96-09-12
Utredare får telefonsamtal från mamma. Hon säger att pappa har ringt & varit helt omöjlig. Han har hotat med självmord & varit arg på mamma, sagt att då kan hon ta oss. Pappa har även sagt att han inte har sagt upp lägenheten. Mamma konstaterar att han har ljugit för henne. Hon är mycket orolig för pappa & har inte kunnat sova inatt.

96-09-13
Mamma & utredare är på besök hos familjehemmet. Jag blir mycket glad av att se henne. Mamma har presenter med sig till oss. Hon och vi leker i vårt rum, medan utredare samtalar med mamman i familjehemmet. Familjen har varit & tittat på ett hus som de ev ska hyra. Det är större än det de har nu samt bra beläget. Mamman i familjehemmet tycker att det går bra att ha sonen, lillebror & mig hemma på förmiddagarna. Vi frågar ofta vart pappa & mamma är. Under besöket visar jag min nya cykel. Vi cyklar runt på verandan & verkar vara på gott humör. Jag blir ledsen när mamma ska åka, men verkar lugnare när hon vinkar hejdå. Efter besöket säger mamma att hon tycker om mamman i familjehemmet. Mamma har sagt till mamman i familjehemmet att vi har utvecklats. Hon skulle vilja ta hand om oss när hon klarar ett eget boende & då ha stöd av mamman i familjehemmet. Mamma skulle gärna vilja börja studera på folkhögskola & ska söka in till diverse utbildningar.

Gillar

Kommentarer