Sommaren 2019

Dålig på att uppdatera... men vad spelar det för roll egentligen?

Första tävlingen och vi diskade oss i både hopp och agility klasserna. Målet jag hade var egentligen bara att starta. Agility träningen har också blivit lidandes under sommaren då det både varit varmt och mycket regn.

Vi har mest varit hemma. Badat och hittat på lite andra saker under kvällarna. Dock fick jag ett ryck när jag hittade mitt lydnadshäfte som går igenom momenten i startklass, klass 1 och 2. Efter lite peppande av kompisen Carro så har vi kommit fram till att i höst startar vi i startklass. Först i September i Vaxholm (min gamla hemmaklubb) och sedan i November i min nuvarande hemmaklubb. Det kommer säkert bli superroligt men jag måste börja träna ordentligt inför tävlingarna.

Jag har också anmält mig till några nosework tävlingar men inte kommit med i lottdragningen. Kanske kommer snart för sådan otur kan vi väll ändå inte ha jämt?

Vi har också en kommande Agility tävling i Oktober som kommer hållas i Vallentuna. Så där har vi också ett mål att träna till! Under hösten kommer jag också att gå tre olika kurser. 2 agility kurser med inriktning kontaktfält och en med inriktning handling. Utöver Agilitykurserna anmälde jag mig också till en lydnadskurs med inriktning fjärrdirigering och rutan, sistnämda kurs är för Michelle H och det är jag väldigt spänd över.


Jag har också köpt en bättre begagnad kamera med tillhörande objektiv så förhoppningsvis kanske jag kan komma igång med fotandet. Ska se om jag kanske kan hitta delen till mitt stativ så kanske det kan bli rätt najs bilder och filmer :)

Tagen med nya kameran, Nikon D300 med 18-200mm Objektiv.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229