Mörkret kommer,trycker på mer och mer för varje sekund som går,jag känner hur luftstrupen blir tajtare och jag andas in mindre syre. Min hjärna går på högvarv och hjärtat dunkar 100 slag i sekunden. Kroppen börjar domna av mer och mer snart har jag ingen kontroll alls över den. Ögonlocken åker ner som fritt fall. Snart är jag helt borta.

En stark stjärna börja lysa mitt från ingenstans och jag dras till den när jag kommer nämre blir ljuset starkare och starkare snart ser jag den personen jag trodde minst brydde sig om mig sitta på knä framför mig. Sirenerna i bakgrunden blinkar starkt blått och rött.

Jag har kännt mig ensam,fel jag känner mig ensam varje dag som går. Vissa dagar är det lättare att hantera än andra,andra dagar känner jag inte ens det.

Det är som att jag står på ullevi på en scen. Det är 100 000 människor där. Jag är den enda på scenen. Mina bästa vänner/vänner står längst fram,men ingen av dem eller nån av de 100 000 personerna tittar på Mig. Jag kan skrika hur högt jag vill i en mikrofon som är kopplad till alla världens högtalare. Fortfarande så hör ingen mig,ingen lägger märke till att jag en står på scen med alla lamporna riktade mot mig.

Dem dagarna det är värst dras hjärnan igång som på en fabrik. Den producerar nästan 100 frågor i minuten. ''Bryr sig verkligen dem om mig?'',''Har jag gjort fel?''. Det går inte att förklara vilka frågor man får upp i huvudet för den känslan man har då går knappt att beskriva. Jag försöker beskriva för att få andra att förstå.

Jag är gärna för mig själv men det finns dagar då jag får dessa problemen. Jag har vänner på distans men även nära när det gäller avstånd. Jag träffar inte mina vänner så ofta vilket är okej för mig för i princip är det jag som bestämmer när jag vill och kan träffa dem. Mår inte jag bra i den stunden just då vill inte jag träffa dem. men detta är ett av de problemen till att jag kan känna mig ensam. Att jag inte träffar dem så ofta kan vara ett av mina rpoblem men jag kan inte träffa dem mer än vad jag gör för då finns det en annan stress i mig som dras igång och är värre än detta.


När jag skriver detta känner jag mig som en av de elaka,nochalanta tjejerna i de klassiska novellerna/filmer där tjejen beskrivs som att hon inte bryr sig om vad andra tycker på både klädstil och åsikter. Hon som bryter mot lagar.Hon som inte har några vänner kanske en enstaka. Hon som känner sig så jävla ensam men är en av de tuffaste på grund av det hon har gått igenom och går igenom. Hon har en fasad som inte många kan se igenom.


Likes

Comments

Om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag: Beyonce. Snyggaste kvinnan i världen!!

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag:Gitarr eller piano.

Om jag bara fick lyssna på ett band resten av livet skulle jag: Coldplay eller All time low (Tips)

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag: En svinnice egendesignad bomberjacka eller en crewneck.

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag: Det finns många dagar så jag kan inte riktigt välja :/

Om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag:
Bättre hy,större bröst och bättre syn.

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag: Ingen aning jobbar just nu mot min drömutbildning men dansare annars.

Om jag hade en superkraft skulle det vara: Hade velat kunna läsa andras tankar men det kan gå så fel,så väljer att kunna flyga.

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag: En storstad.

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag: Pappas pastasås och pasta.


Likes

Comments

Jag är back bootys. Det kommer förbli mitt smeknamn för er okända som har tid för att läsa mina inlägg.

Jag har fått mycket cred och kritik för mitt senaste inlägg av mina vänner, Det är först och främst dem som läser mina inlägg men sen ser jag att det finns andra av er därute. Ni behöver inte berätta vilka ni är utan jag tycker det bli mer intressant när jag inte riktig vet vilka ni är eller var ni kommer ifrån.

Men jag tänkte fråga er. Har ni några ämnen NI vill att jag ska skriva om? Jag har flera ämnen på lager som jag kommer dela med mig av mina egna tankar,åsikter och om jag vart med om det. Vissa saker som jag vill ta upp kan jag inte riktigt berätta allt om om jag har varit med om det för det finns en risk att om några speciella personer läser det kommer jag hamna i stort trubbel. Då är det mer personliga problem men jag kommer öppna mig så mycket jag kan för er.

Varför jag öppnar mig för en blogg som kan locka 1000-tals läsare. När jag växte upp hade jag en del problem eller en massa. Jag fick inte riktigt den hjälpen jag hade behövt. Jag fick hjälp men inte den som jag verkligen behöver så jag känner att det är min plikt att börja öppna mig för på senaste tid har jag fått reda på att det är många som har gått igenom liknande händelser som mig när jag var liten. Jag vill hjälpa människor och få dem att inse att de inte är ensamma. Att det finns människor som haft samma eller liknande problem. Och att vi ska våga ta hjälp i dagens samhälle som gjort att vi är ganska tystlåtna och blyga.

Har DU frågor eller har ett ämne Du vill att jag ska ta upp?

Maila mig då! Enklast nås jag via bubbelangelica@hotmail.com

Likes

Comments

Vilken dörr ska jag ta? Den roliga? Den lönsamma?

Dagen innan jag ska börja läsa matte på komvux ställer jag mig frågan har jag tagit rätt dörr till min framtid?

Var det rätt att ta den lönsamma dörren som gör att jag kommer få en bra framtid men de framtida 6-åren kommer vara tuffa.

Eller skulle jag tagit den roliga dörren som kommer vara rolig i nåt år och som kommer göra att jag kommer få en halvbra framtid där jag kanske inte kan satsa på att ge mina barn allt de vill ha.


Jag valde för några veckor sen att ta den lönsamma dörren. Jag vill ge mina barn en bra framtid men först och främst vill jag ge mig själv en bra framtid som jag kan​ njuta av och samtidigt ha ett kul jobb. Eftersom dagens samhälle handlar om att ungdomar måste få ett bra jobb som är bra betalt och som man ska trivas med.

Men jag har hamnat i en svacka där det handlar om jobb eller dö. Liksom nu handlar det inte om att jag ska få ett jobb som jag verkligen vill ha utan nu handlar det om att jag ska få ett jobb som kan göra att jag överlever dagens samhälle som handlar om för mycket utgifter.


Men efter många om och men efter att ha prioriterat vänner och att ha kul framför en utbildning har jag hamnat på rätt väg.


Jag valde den lönsamma för jag vill kunna njuta av mitt jobb. Jag vill ge mina framtida barn en säker framtid där de får det de vill ha och den uppfostran jag är beredd att ge dem. Har jag ett liv som jag mår bra kommer det smitta av sig på mina barn och min familj. Tillslut kommer det smitta av sig på hela min omgivning.


Jag säger inte att dem andra är dumma som väljer den roliga vägen för tillfället. Utan jag vill bevisa för mig själv och min omgivning att jag klara av att ta den lönsamma vägen för innan var jag en sån som tog den roliga vägen framför allt annat.


Jag dömer inte dem människorna ett dugg som tar den roliga vägen. Jag väljer den lönsamma efter vad jag har gått igenom och dem som väljer den roliga kan med stor del välja den efter vad de gått igenom.

Kan vara så att de väljer den lönsamma dörren men på vägen hittar du en dörr som är öppen och ska förbli det med ödet och då kan det med störst sannolikhet vara den roliga dörren. Andra kanske träffar på de andra dörrarna på vägen och då är det ödet som såg till att de fick det de behövde i sista sekund.


Det kommer vara 5-7 tuffa år framför mig men jag ska klara det. Inte att jag vill utan att jag ska. Jag har min familj som stöd och mina 2 bästa vänner stödjer mig och flertalet av mina vänner.. Jag ska bevisa för värden att en trubbelunge som jag även kan bli nåt stort.


Jag kommer sakna mina vänner som bor i en annan stad och har kul men är det nåt kan jag alltid åka och hälsa på.

Jag har kommit till den åldern där man inte tappar sina vänner efter skolan. Vi kommer ha kontakt hela livet om inte så ångrar jag inte en sekund att jag fick träffa dem för dem gjorde mitt liv till det bra. Dem förändrade min syn på livet och fick mig till att bli det bättre och fick mig att öppna mig själv och visa vem Angelica Tingström är.


Jag är stolt över det jag har gått igenom och har fått en förståelse över varför jag fick gå igenom det jag fick gå igenom. Varför saker hänt mig och varför mitt liv blitt som det blitt.

Jag är nöjd med mitt liv och vet att det bara kan bli bättre och det ska det.


Jag har valt att utbilda mig till Civilingenjör med inriktning Spel och Programvara.

Det är en lång väg för mig att gå men jag vet att jag kan klara av det. Och genom att välja det jag valt kommer jag få båda = Best of both worlds.

Likes

Comments

Vill du läsa om en okänd människas uppväxt som har varit krånglig eller vill du läsa flera olika texter om hennes olika tankar och åsikter om världen och saker som pågår henne. Då passar denna bloggen in ganska bra på dig. Jag har skapat denna bloggen mest för min del,men även för andras. Jag behöver nånstans att skriva av mig och jag vet att folk kan behöva läsa vissa texter för att förstå att de inte är ensamma om att gå igenom nåt tufft. Jag kommer uppdatera när jag känner för det men minst en gång i veckan i början men sen får vi se vad som händer..


Jag är 19 år gammal fyller 20 år i december. Bor i Karlshamn i Blekinge. Har mina flesta polare i Kalmar. Varför? jo det kan vi ta i ett inlägg senare. Har ni frågor är det bara att ställa dem.

Likes

Comments