Recension - Liten två med potential

Liten tvåa med potential av Camilla Davidsson

Sofia är ung, välutbildad och kämpar för sin karriär och att hålla ”normen”. Det innebär låååånga arbetsdagar med snäva deadlines och ett enormt tempo och tryck. Men också att bo på rätt adress, klä sig ”östermalmigt”, träna och äta rätt. Att ha rätt pojkvän och rätt umgänge. Att inte vara på topp, nej det finns inte.

Sofia träffar Arvid som ska renovera hennes lägenhet och ömsesidigt tycke uppstår. Men vägen in i relationen blir slingrande av olika anledningar.

Sofias föräldrar har nyligen separerat och det är en tuff omställning för alla. Det innebär också att Sofia ser din pappa med andra ögon. Har hon gjort sina val för att vara honom till viljes? När hon kollapsar av överbelastning och prestationskrav tar det tid för henne att acceptera faktum. Hon kan inte gå tillbaka till banken. Med Arvid vid sin sida och hans lugna stöd ser hon nya möjligheter och kanske kan hon börja leva sin egen dröm.....

Jag läste Camillas I fikonträdets skugga och detta är boken före den, men det går utmärkt att läsa i ”fel” ordning.

Jag uppskattar sättet Camilla skriver på. Hon är bra på att förmedla detaljer och känslor. Precis som i förra boken känns det som jag varit hemma hos Sofie och på Ingarö i Arvids hus på landet.
Detta är mysig feel-good, men med visst allvar.
Ett definitivt lästips!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229