​Hej alla! K här igen och tänkt komma med en liten uppdatering angående killen jag skriver med och hur han inte kunde ses och inte hörde av sig på hela dagen. Ja, angående det. Han skrev till mig morgonen efter "omg förlåt har försökt att nå dig men har inte ditt nummer... Min lur är sönder men har fått en tillfällig nu! Så vad händer?". Det här med att han har försökt att nå mig, vad var det? Han kan lätt hitta mig på FB, låna någon annans mobil och logga in på snapchat och mitt nummer finns förfan till och med på eniro, haha. Däremot kom han med förslaget att vi skulle kunna ses nu i veckan då han inte har skola under vissa dagar. Jag tänker dock inte anstränga mig och riskera att åka ut till honom och sen bli dissad och se dum ut. Ska vi ses, ses vi på mina villkor. Jag bad honom att åka över till mig och att jag bestämmer när och vart vi ska vara. Nu är det jag som har makten och jag tänker behålla det så.

Om du vet att killen du skriver med är en fuckboy, ansträng dig inte. Låt honom jobba och slösa inte onödig tid på att åka ut till honom eller vänta på att han ska höra av sig. Vill han ses sker det på dina villkor.

Don't waste your time 2016

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, N här!

Som ni läste i förra inlägget vill jag helst ha ett seriöst (någorlunda seriöst) förhållande om jag nu alls ska ha något. Mitt största problem är dock inte att hitta någon utan att hitta någon som lever upp till mina krav.

Nu vill jag inte att ni tror att jag måste ha en millionär som tar mig till paris varannan helg osv utan mina krav är få och inte så svår uppfyllda. Mitt tips är att sätta upp ett par krav (kanske 2-3st som är deal-breakers) och uppfyller inte ditt haff dessa krav borde du avsluta det direkt. Det enda du gör är att slösa på både din egen och personens tid. 

Mina krav är:

1, Vi ska klicka; det ska vara avslappnat! Jag borde inte behöva vara stel och akta mig för vad jag säger mer än vanligt, och jag ska kunna ha kul med personen.

2, Jag måste ha någon slags attraktion till honom. Detta kanske låter ytligt, men det är så, ett förhållande kommer aldrig hålla om jag tittar på honom och han inte alls är snygg. Då är antagligen inte personligheten bra för en person med riktigt attraktiv personlighet blir snyggare i ens egna ögon.

Har en kille jag pratar med inte detta vet jag att det aldrig kommer bli mer än så att vi pratar. Om du vet att det inte finns en chans att du kommer att börja gilla honom finns det heller inte en anledning till att ge honom en chans. Du ger personen bara falska förhoppningar vilket sedan kommer att leda till hjärtesorg/ilska. Tro inte att du är elak som stänger ner honom, det är elakt att släpa med honom.

​Waste his time 2016

Likes

Comments

​Idag skulle jag, K träffa en kille som jag skrivit ett tag med. Det var för hans intiativ att träffas och han var mest på och jag tyckte det skulle vara en kul grej så jag sa ja. Tidigare i veckan hade han sagt att hans mobil är sönder och han för tillfället inte har någon. In my ass. Klart att den inte är sönder, det är bara en lam ursäkt till jag vettefan. 

Han sa att vi kunde ses efter middag, men nu är klockan 20.50 och i Sverige har majoriteten ätit klart sin middag innan 20.30 (absolut senast). Och man kan åtminstone höra av sig under dagen (senast vi skrev var igår). Nu har jag turen att Tack vare min personlighet inte bli ledsen eller arg efter sånt här. Egentligen var jag väl inte så taggad, men det skulle vara en kul grej. MEN det jag vill säga till er gäris som tar illa upp eller blir ledsna- var inte det. Sånna här killar är skräp. Kasta dem och slösa inte en extra sekund av din värdefulla tid på dem.

Kasta honom, rätt i paperskorgen- SLAM DUNK

Likes

Comments

Tjena!

Tänkte kickstarta bloggen med ett grundläggande bakgrundsinformation för att förstå oss, K&N, bättre.

K letar inte efter något seriöst, utan mer någon hon kan ha kul med. Som ni antagligen kommer att märka senare i bloggen. Om hon inser att en kille börjar vilja ha mer stänger hon ner och springer åt andra hållet, hon är inte redo att ta hand om någon annan då hon inte kan ta hand om sig själv, hon har inte heller tid att slösa på någon annans tid om hon inte ser att det kommer leda till något.

N vill gärna ha något seriöst och vill inte lägga ner onödig tid på något som inte kommer ge henne något i längden. Vill en kille hon är totalt ointresserad av ha mer springer hon inte utan är naiv då hon tror att killar bara vill vara vänner då hon inte inser att så kallade vänner kan vilja ha mer. När hon dock märker det, blir vänskapen aldrig den samma.

Ni kommer antagligen allt eftersom märka att det finns mer djup i oss men också att dessa tendenser stämmer in bra.

Be awesome!

/K &N

Likes

Comments