Heei! Hur mår ni idag då? Hade studiedag idag satt det var gött! Nu sitter jag vid bastun och har gött.

ALLVARLIGT? Jag är helt kär i "Ingen Annan Rör Mig Som Du" Kommentera vilken eran favvolåt är!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ingen annan rör mig som du

Heeej! Sorry för as dålig uppdatering. Har haft fullt upp med annat, YOU KNOW!

Min nya favvo låt är "Ingen Annan Rör Mig Som Du" med Norlie & KKV.

Likes

Comments

Japps! Sista dagen i skolan snart avklarad! Party senare i kväll och sen hem to Mami! Ska bli jätte skönt att åka till mamms och liksom ta det lugnt. Hoppas det blir sommarväder i helgen så man kan ta en slush eller något svalnande.

Holalala!
❤️

Likes

Comments

Hejsan hejsan! Godmorgon är det första jag säger haha nejmen jag vaknade halvt precis och är så trött satt jag ramlade ur stolen nyss!

Holalala!
❤️

Likes

Comments

Nu sitter man på bussen hem! Ganska skönt! Har haft det bra idag, nationella gick gött, hade med mig Cola! Vad hade ni? Som sagt, ja jag vet, det var inte riktig nationell det var bara som typ alla skolor gör👍🏼 Om ni följer mig på Twitter så vet ni typ everything! @bonn098 på Twitter! Iallafall nu ska jag hem och göra läxor och dricka choklad och liksom ta det lugnt.

Jag ska även redigera och filma en ny video satt vi får se om den kommer upp idag!

Holalala!
😘

Likes

Comments

Nu sitter jag på bussen påväg till skolan! Ganska happy får man väl säga! Jaja, matte diagnos idag satt jag får väl pimpa upp mig på något sätt! Sen ska jag bara åka hem och göra läxor 😁 Vet ej om jag orkar, får la se... Dricka varm choklad i en kopp jag fick av ett fan! Så söt den vah! Hade önskat jag hade fler! Det stog "I Love You, holalala" haha skrattade nästan av mig magkrampen! Aja hon var iallafall en go tjej! Holalala!😘

Likes

Comments

God dag! Hade inte tänkt göra sö sjukt mycket idag men ändå ska jag fixa och dona i mitt rum! Sist jag såg det var det kaos och man vill bara ta det lugnt i en helg liksom satt jag kommer bara fixa lite och sen dra till stan eller något. Baii

Likes

Comments

God natt! Ska själv sova! Dagen gick bra, var på kalas Och kollade på film med lite snacks. Vad jag minns är att jag väl hade en ganska rolig dag👍🏼 Kändes till och med att jag nästan tyckte det var månadens bästa dag! Aja nu ska jag fortsätta kolla på en annan film och liksom mysa med pappsen och skriva god natt till mammsen. Ska även fortsätta att skratta och ha roligt med pappsen!

Heeeeeejdå chipsen!
😘😘

Likes

Comments

Nu ska man äta godis och kolla på film! Ha en fortsatt bra helg😘

Likes

Comments

God natt chipsen! Ha en bra lördag! Dagen gick galant! Hade lite tid över efter matten och drack cola😘 Hade chipsar!!!

Likes

Comments