Påväg till skolan, har nog aldrig varit så trött. Kan ju säga att lusten att ligga kvar i sängen lockar mer...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

att rekommendera! en av dom bästa serierna jag sätt. 


Likes

Comments

kort-sommarlov 2k15


Likes

Comments

Nu drar jag mot huvudstaden men innan va jag bara tvungen att klicka hem dessa snyggingar från Nike, hur snygga??😍

Likes

Comments

Kom till skolan redo att göra en massa prov efter gårdagens pluggade är jag helt slut märker att alla då börjar gå mot idrottshallen, idrottsdag. HELVETE HELLER! Im going home.

Va förresten i Danmark med mamms i förrgår! Super mysigt va det, förutom att jag är sjösjuk gissa vem som höll på att spy?🙋🏻 aja va iaf riktigt fina hästar och många fina gårdar. Värt att göra igen kan man säga!

Tog tyvärr inte så många bilder för min telefon dog, men bilderna på kaiser och dintel kommer upp idag, lite senare än lovat men idag kommer dom upp!

Likes

Comments

Kaiser

Efter 3 ridna hästar säger jag nu godnatt, den lilla hoppträningen idag resulterade i med att jag nu kommer köpa en ny sadel, han va inte alls till mods och ville bara att det skulle sluta och valde det enda alternativet, bocka. Som satan men vet att han ALDRIG skulle gjort det utan anledning för man kunde verkligen se att han gjorde så gott han kunde och ville verkligen göra sitt bästa men det gjorde ont, jag förstår honom till 100% jag har valt att lägga all min tillit till Kaiser och han ger mig sin, men då måste jag även förstå när han vill ha något sagt och göra mitt bästa för att lösa problemet. Men bortsätt från hoppningen va han lika glad och positiv till arbete som vanligt! Gud va jag älskar den hästen. Bilder kommer ut imorgon.

Dintel
Hoppade även upp på dintel idag och trimma lite, det är en sån stor skillnad på han och kaiser men framför allt Fanny haha men det va super roligt va ju så längesen jag red honom! Ett kärt återseende kan man väll säga! Film kommer även ut imorgon.

Fanny
Efter allt slit med hästarna sitter man upp på Fanny, alla jobbiga tankar försvinner och man bara njuter. Helt underbart!


Likes

Comments

Likes

Comments

dagens träning kunde inte vart bättre! har blivit sån skillnad på kaiser helt underbar var han, blev ett trim pass idag mjuka upp honom, hoppade även lite bommar så vi fick tränat lite avståndsbedömning till hoppträning imorgon! vi samlade ihop 3 stycken som ska bygga en bana imon kommer bli super kul speciellt när vi har så mycket hindermaterial sen palmers bodde här är riktigt taggad faktiskt! har börjat känna mig så säker på kaiser och han är också väldigt nöjd med tror jag att han har nån som han kan lita på och hjälpa honom när han blir rädd eller inte förstår. nu känns allt bra perfekt 💓

idag är det fannys vilodag så hon stod och njöt när jag borstade henne i hagen idag! en otroligt tacksam häst det där, blev så hemskt arg igår när vi va ute och red på travbanan så åkte det förbi en bil och fick för sig att tuta, då tog min bitchiga attityd form och föraren fick hälsa på långfingret och då tyckte föraren att det va rätt att tuta, igen. blir så oerhört arg på okunniga äckliga människor som tycker sig va lite roliga och tuta på hästar med ryttare på.. vilket är det o respektfulla man kan göra. fy för dessa människor.

Likes

Comments

Sorry orkar inte skriva, är dödens trött efter denna dan😴

Likes

Comments