Nu är jag här och är dryg igen

God eftermiddag! Det var ett tag sen kan man tycka. Det mina vänner beror på att mitt liv är väldigt medelmåtta och oftast inte ens det. Oftast är varje kapitel det andra likt. Det skulle vara som att läsa en bok och på varje sida skulle det stå samma sak. Ingen hade köpt den boken. Förstår ni? Alla ba ja det är inte jätte svårt att förstå vad du menar och du hade inte behövt dra någon jämförelse med en tråkig bok. Cringe.

Anyway.
Jag vill ju vara här och skriva här och vara en intressant, rolig och cool person som man vill följa. Fast hur jag ska få det att funka är ett problem. Därför gör jag såhär. Att jag lägger ansvaret på er. Om ni är intresserade i att jag fortsätter blogga så behöver jag ERA ÅSIKTER OCH IDÉER. Kommentera vad ni vill läsa om. Vad ni vill se. Vill ni bara ha bilder? Mode? Inspo? Selfies och naket? Texter? Musiktips? Ångrade mig i samma sekund som jag skrev detta för ingen kommer kommentera och jag vill blogga ändå. Borde börja VLOGGA för ingen verkar ha något speciellt intresse i att behöva läsa längre. Alla som har gått i skolan ba BRE JAG JAG HAR LÄST I TOLV ÅR D RÄCKER. Jag skiter i. Ni får mig aldrig dit ni vill. Läs min blogg och håll käften
Hejdå

Gillar

Kommentarer

Sara
,
gillar variationen och din ärlighet så keep it coming!
amanda
,
sånt som du har lagt upp tidigare! 😊
Rihanna
,
Börja vlogga 😍😍
Linnea
,
Mer selfies och naket
Sandra
,
nej fortsätt blogga. älskar bilder och outfits inspo, kläder och smink osv.
Sofia
,

Ja! Mer selfies och nudes, du är såååå vacker!

bbiinaa
bbiinaa,
Börja gärna vlogga!
nouw.com/bbiinaa
Malin
,
Gillar din ärlighet i texterna du skriver, men skulle vara kul om du började vlogga med då vi får se en större del av din vardag isåfall på det sättet. Så det beror ju på vad du är intresserad av egentligen? Älskar alla dina bilder, skulle vara najs med mer modetips och kanske hur du redigerar dina bilder? Kram!
Louiise
,
blogga om vad som faller dig in. Ser gärna mer bilder, på allt. Natubilder, selfies, sådans som inspirrar dig, vad du äter eller en så simpel sak som målade naglar eller nya strumpor. Du är fantastisk på att få till det estetiska i bilder, oavsett vad motivet är. Berätta lite om dina tankar i både bra och dåliga stunder. Låt oss veta mer om vem du var i yngre dar och vad som skiljer ditt dåtida du från den du är idag. Berättq om dina relationer, dina minnen, svagheter & styrkor. Vad du än känner för just när du känne för det, put i up here. Ibland är det tröttsamt att läsa, men det är oftast när det är något man anser vara ointressant. Kan inte tala för andra, men jag personligen tycker att du är intressant vilket gör din blogg läsvärd oavsett om inlägget endast innehåller en bild eller en hel roman.
puss & kram, skumbanan.
Rebecca
,
vet inte om det är försent att kommentera med önskemål. men jag tycker text/skriftinlägg är underskattade. nej, jag vill inte ha massa text att läsa om hur någon dricker kaffe varje dag eller går till jobbet/skolan eller om allt de aldrig kommer kunna göra. jag vill ha texter om (som du säger) ovanliga saker som händer dig i vardagen, om livet i ett annat land och (det nya) perspektivet därifrån, om dina tankar och åsikter kl2 på natten där du får tjöta om vad som helst även fast det inte passar in i influencer-världen. jag älskar dina bilder och estetiken, även fast jag vet att mycket av det som gör de så estetiska är att du, ditt ansikte o din kropp, är i dem. omg hoppas du förstår mig för det låter fett läskigt när jag skriver. men det är väl kombon, av dina bilder och dina texter och ditt sätt att se allt, som gör din blogg så intressant. jag läser inga bloggar just för att de känns så tvingade, så fejkade, för att passa in och tjäna pengar och sånt skit... men fan du är intressant. en riktig inspiration. och du är dig själv, hoppas du aldrig förlorar dig i bloggar/sociala medier/kändisskap. och om du vill ha min åsikt: kör inte vloggar!! i am all about texter och bilder, där en får ta det i sin egen takt. och dessa kan man läsa/se på när o vart som helst. videos är svårare... aja. kram på dig och hoppas du lägger upp något snart från borta i grekland!