Här svär man, visar pattarna och säger precis vad man tycker och tänker

Här sitter jag mitt i natten, tyst med hörlurar och tända ljus i soffan som befinner sig i Robbies gamla pojkrum. Jag sitter så jävla oskönt och mitt ben tror jag har gått ur led för länge sen. Men här sitter jag, medans Robbie ligger och snarkar i sängen tätt intill. Klockan är efter 02 på natten och jag borde ha gått och lagt mig för länge sen. Men tankar och känslor spinner omkring och jag skulle inte under några omständigheter lyckas somna nu. Vafan! Precis när man fått in en så jävla bra dygnsrytm. Så ska den dra åt helvete. Ska man verkligen förstöra en bra dygnsrytm för att sitta uppe mitt i natten och slå på en gammal HP? Förmodligen inte. Men jag tror inte att detta är natten jag börjar göra som man borde. Det är ju försent nu iallafall.

Jag är sjuk, precis åkt på en sån där... typisk jävla svenne förkylning - där allt bara handlar om att du ska klaga och grymta och må PISS. Sedan tänker jag mycket, mer än vanligt. Mycket har hänt under tiden jag har varit hemma här i Sverige. Inget ni vet om. Men det är bara för att jag är världens sämsta bloggare. Ingen karriär inom det här jävla yrket iallafall den saken är ju klar. Men det är nästan så att jag lagt den tanken bakom mig tro det eller ej. Filade lite på designen här, så att den inte är nedtryckt i en stereotypisk influenser kategori. Tåget har passerat och jag skiter fan i det mesta nu för tiden. Här svär man, visar pattarna och säger precis vad man tycker och tänker. Känner mig mer hemma än någonsin.

Om elva dagar sticker jag till Grekland med Jasmina och sedan får vi se när vi kommer tillbaka, om vi kommer tillbaka? Vem fasen vet hörrni. Inget förvånar mig längre och det krävs mycket för att jag ska ta ett steg tillbaka eller tänka ett steg längre. - Jag är ju ingen vettig människa! Jag är smart, flitig och jävligt rolig. Men något vett finns det inte i dessa 1,57 centimeterna. Blir roligare så.


Tänk va. Om elva dagar kommer jag också sitta i en soffa, eller ligga på en säng och skriva ett långt inlägg om hur jag andas in värme och varit på stranden hela dagen. Lägga ut en bild med havssalt i håret och vara mer euforisk än vad jag varit på länge. Tänk va. Kanske skriver jag inte alls. Kanske dansar jag bara naken med Jasmina och surplar vin.


Blir roligare så.

Att inte bry sig så jävla mycket. Att våga våga. Och att leva medans man kan. Göra det man vill. Vara lycklig och leva sitt lyckliga liv. Ta vara på vad man har.

Gillar

Kommentarer