GAP IN THE CLOUDS

Godmorgon vänner & ovänner!

Idag ska jag åka iväg och bada med en kompis, Isak heter han. Vi har inte planerat vad vi ska göra eller vart vi ska utan kommer nog ta allt som det kommer.

Däremot tänkte jag, att idag försöka kicka igång med en första vlogg. (Andra) Men den som är puplicerad på min kanal nu var verkligen bara för skojs skull. Jag gjorde en omröstning på min instagram ifall jag skulle puplicera den eller inte, och majoriteten röstade ja. Så vi tänkte varför inte. Jag har fortfarande lite svårt att kolla på den själv...Men jag är så jävla full. Och man följer verkligen min fylla för varje klipp. Jag blir verkligen fullare och fullare för varje sekund i vloggen, så hemskt. Asg. Det var i väntan på leveransen för vår kamera som jag började filma en spontan utekväll med min Iphone. Haha. Så kan det gå.

Däremot så är detta ett otroligt stort kliv utanför min så kallade safe zone. Att blogga är något som suttit i ryggmärgen på mig sen jag började skriva. Men att filma sig själv. LYSSNA PÅ SIG SJÄLV. Alltså gud vare med mig vad jobbigt det är? Det är så mycket att tänka på som jag tidigare aldrig behövt. Och så mycket att hantera. Jag redigerar filmerna i paint typ. Hjälp mig

Jag och Niklas var uppe i Salakos i två dagar och filmade allt. Det är en by ca 40 minuter utanför Rhodos stad, Niklas mormor och morbror bor där. Alltså jag tror inte ni kan förstå hur mycket material det var. Och BRA material, tro det eller ej.

Och iallafall, så kommer vi hem och för över vårt material, så är det inget ljud. :) Eller okej, ljud var det. Men ytterst vagt. Vilket var mer irriterande? Än om det inte hade varit ljud över huvud taget.

Vi har alltså varit så otroligt korkade och sprungit runt två dagar och filmat med ett vattentätt skydd på. Tror aldrig vi skrattat så mycket ÅT oss själva.

Man lär sig av sina dryga misstag. Vi kommer filma nästa gång vi är där, det är så otroligt fint. Som en saga. Älskar att vara i Salakos och på deras fina farm. Här är lite bilder därifrån.

Vi hörs snart igen! Hoppas ni har en fin dag framför er

Gillar

Kommentarer