“Close you’re eyes. Now forget what you see. What do you feel?”

Det första jag tänkte på när jag vaknade var en pizza och ett solarium. Vilken härlig dag det hade varit. Men jag gjorde det bästa av situationen, jag gjorde i ordning en bra frukost och satte på en favorit rulle. Min sommar kommer ju faktiskt involvera ganska mycket (riktig) sol och mycket pizza. Så jag får helt enkelt hålla mig i skinnet.
Jag älskar den här filmen, Tarzan. FAN vad PISSBRA rulle. Min övertext är ifrån Tarzan. SÅ JÄVLA DJUPT OCH BRA. Älskar alla dolda budskap i barnfilmer för att barn ska fatta.
Men jag tycker filmer för barn (eller för alla åldrar, jag ÄLSKAR tecknade filmer) men just då kategorin tecknat/barn. Det har liksom inte växt med tiden utan det är mer kiss och bajs skämt, inte lika mycket tanke och kärlek lagd på budskap och innehåll. VAFAN. Barnprogram och Disney var ju rent jävla guld när man var ett kid.
Idag regnar det för första gången på väldigt länge. Jag älskar regn. Jag tycker att regn är tecken på vår. Det är mysigt, och det luktar gott. Det är kallt och blött men det är ju perfekt väder för att ha en anledning till att mysa inne. Eller sitta ute på en veranda i Kolbäck och röka en cigarett med en kopp kaffe. Vardagligt mys liksom. Utan några omständigheter. Jag har det mysigt. Jag är medelmåttigt nöjd. Skulle absolut föredra varmt sommarregn, men man kan ju inte få allt man önskar sig. Man får lära sig att bli glad av det lilla.

Gillar

Kommentarer