​Hej.

Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag. Jag har haft mycket att göra. 

Hoppas att ni förstår.

(skriv lite bloggtips till mig)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er.
Asså jag har bloggtorka och jag vet inte vad ni vill att jag ska blogga om. Detta blir ett kort inlägg. Jag vill bara be er att skriva lite bloggförslag.

Likes

Comments

Godmorgon på er.

Idag är jag hemma ifrån skolan för att jag mår väldigt dåligt och min ångest har tagit över.

Som jag har nämnt i mitt inlägg om ångest så är det jätte svårt för många att förstå vad det är eller hur det känns.

Själv så har jag ångest heltiden men biland har jag panikångest attacker . Panikångest har jag haft innan det är liksom inget nytt. Men nu på sista tiden så har det blivit värre. Jag kan inte sova på nätterna för jag vaknar upp i en panik attack. Och när jag har en panik attack så blir jag illamående och kanske spyr,  jag kan inte andas. jag skakar och jag kan inte röra mig. Och att vakna upp i en sådan attack är jätte hemskt . Därför kan jag inte sova för jag är rädd för att vakan upp i dessa attacker. Jag kan för övrigt knappt åka buss för jag får panikångest . Jag kan napp gå ut . Jag kan  inte sova över hos kompisar om jag inte sover själv. Asså sånt har typ min ångest begränsat så just nu mår jag jätte dåligt och på allt detta så har jag redan en depression och stress i skolan. Jaghar massa möten att vara på och jag vill kunna prestera så bra som möjligt.Så idag är jag hemma för att lugna ner mig och vila .

Likes

Comments

Igår hade vi en jätte mysig dag!
Vi chillade och var ute hos hästarna .
På kvällen kollade vi film och hade mysigt. Vi gjorde inte mycket så det var därför jag inte bloggade på hela dagen.
Idag ska jag plugga och städa . Så det är ju inte så mycket att blogga om . Kan någon av er som läser skriva lite bloggtips någonstans? typ som Snapchat eller Kik eller Komentera .

Likes

Comments

Godmorron!
Assså förlåt för värdens deppigaste inlägg igår. Efter som att jag Glömde skriva igår innan jag gick och la mig så tänkte jag berätta vad som hände igår kväll.
Vi kom hem till felicia och började rida och träna korshoppning . Efter träningen så gick vi in och snackade i flera timmar. sen gick vi och la oss.
Idag har vi planer på att träna 2 pass och chilla runt idag.

Likes

Comments

Godmorron!
Assså förlåt för värdens deppigaste inlägg igår. Efter som att jag Glömde skriva igår innan jag gick och la mig så tänkte jag berätta vad som hände igår kväll.
Vi kom hem till felicia och började rida och träna korshoppning . Efter träningen så gick vi in och snackade i flera timmar. sen gick vi och la oss.
Idag har vi planer på att träna 2 pass och chilla runt idag.

Likes

Comments

Hej
Ångest är något som gör så jävla ont.det är svårt får någon som inte har kännt på riktig ångest men jag känner ångesy i varke andetag jag tar.
När Jag tar ett andetag känns det som att få ett slag i bröstkorgen. Det är en smärta som jag alltid känner av. Jag går på massa möten hos läkare och psykologer för att kunna dämpa min ångest. För dig som aldrig har haft ångest så är detta jättesvårt för dig att förstå men för dig som känner ångest helatiden vet vad jag pratar om. Ångest är ett väldigt stort problem för många ungdomar och det är svårt för många att förstå. Snälla du som läser detta och inte förstår snälla om du vet någon som lider utav ångest snälla försök att förstå och respektera det. Försök hjälpa personen. För många är ångest något som bara sitter i huvudet men nej ångest är mer. Ångest kan je fysiska smärta som inte tar slut. inte för en ända sekund .

Förlåt för deppigt inlägg.

Likes

Comments

Hejsan hejsa
jag är jätte trött , kl är 6.00 och jag måste gå upp :/. jag har typ lite problem med att vakna har du som läser mågot bra tips?

Dagens planer är att gå i skolan och efter det så har jag ett möte . Efter mitt möte så ska jag möta upp Felicia , Sandra och Kalle för att vi ska dra hem till felicia och fixa på hennes rum . sen kommer vo antagligen sova där också 😊

Likes

Comments

​Nu har jag kommit hem för tredje gången .

Asså jag var ute på ett litet äventyr så här på kvällen tyckte att det passade lilla mig.

Jag har haft en jätte rolig dag idag . jag menar först var jag ute med mina fina vänner Felicia , Kalle och Sandar. Och efter det så träffade jag Smilla och det var mysigt att prata lite med henne. Vi klickade så jävla bra känner jag . Och ja det var första gången vi träffades.

Och inte nog med det så fick jag 60 läsare vilket betyder att jag kommer fortsätta med detta ett tag till :) ( Glöm inte att följa min snapstory på :bondyx97)

Och nu så ska jag faktiskt gå och lägga mig . Ha en  mysig kväll allihopa 

Godnatt 

Likes

Comments

Var tvungen till att åka hem igen ;(

jag fick en ångest attack och började må jätte dåligt så nu ligger jag här ensam i min lilla säng.

jag har tänt en rökelse och satt på min ljusning runt min spegel.

Nu ska jag äta mitt favorit choklad och det hade varit jättesnällt om någon kunde skicka lite serietips <3

Likes

Comments