Som ni såg i mitt förra inlägg skrev jag att jag skulle blogga imorgon alltså igår men det blev tyvärr inte av. Hade för fullt med plugg och jag vart bara helt stressade. Men nu är slutet nära så lovar jag att blogga regelbundet!

Skriva gärna kommentarer om ni vill att jag ska blogga om något specifikt. Svarar självklart på alla kommentarer!!

Puss älskisarr<333

Man blir fan deprimerad av allt plugg://

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Varje gång jag gjort klart en uppsats får jag alltid en ny direkt efter. Jag får inte ens chansen att vila en endaste dag. Nu när jag går i åttan så känner jag även mig väldigt stressad då det är viktigt för mig att prestera bra. Men frågan är om det verkligen är värt eller om man bara ska leva livet utan att bry sig????

Hursomhelst tänkte jag göra klart min svenska uppsats, jätte kul (inte) och därefter kolla på ex on the beach. Ska bli så kul. Älskar när det är drama i huset!!

Tänkte även blogga litegrann imorgon! Så glöm inte att läsa min blogg. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt!!❤️

Byee loviesss:))))

Likes

Comments

Heeej bästisar:)) Idag har varit en helt okej dag. Var i skolan som vanligt. Efter skolan mötte jag upp min syrra och köpte glassbåtar (min favvo glass). Så skönt då det var 22 grader varmt ute. Så länge vi alla väntat!! Men man vet aldrig Sveriges väder är som en karusell. Det kan vara soligt en dag och nästa dag börja regna. Men vi får helt enkelt hoppas på det bästa.

Ha en underbar dag allihopa❣️

Likes

Comments

Hejjjj allihopppa!!:))))

Detta är alltså mitt första inlägg jag gör här på nouw men fler ska det bli. Jag kommer mest skriva om mat då jag älskar matlagning o bakning:)) Men jag kommer även försöka att ta med mitt vardagliga liv, så de kommer vara lite blandad men vi får helt enkelt se hur det blir.

See you soon:)))

Likes

Comments